Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami különleges ajándékot...

Valami különleges ajándékot tudtok 1 éves babának? Kislány.

Figyelt kérdés
láttam névre szoló mesekönyvet, de nagyon csáré mesék vannak benne.
2009. jún. 24. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
2009. jún. 24. 08:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi hintát fogunk venni az unokatestvérkének.

Ami nem foglal helyet, ajtófélfára felszerelhető-levehető, és rugós hintára gondoltam.

A játszótéren ilyen piciknek való hinta úgyis ritka, és a lábat is erősíti a rugós hinta.

Persze nem írtad, milyen árfekvésűt keresel, az ötletem az olyan 10.000 forint magasságában jár...

2009. jún. 24. 08:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi Rody ugráló csacsit vettünk a fiunknak és nagyon szerette!Eleinte persze fogni kellett rajta!Ahogy nő a gyerek úgy lehet egyre nagyobbra fújni!Asszem 150 kg-ig terhelhető!Nagyon jól fejleszti az egyensúlyérzéket!Már 4 éves a legénykénk de még most is csak úgy nyargal vele!Akkorákat ugrik:)Készségfejlesztő boltokban érdemes venni,mert én már láttam piacon is de nem volt olyan az anyaga mint az eredetinek!!!
2009. jún. 24. 09:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Kicsi zörgős babakocsi. Imádják.
2009. jún. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!