Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Brendon baba bolt drága?...

A Brendon baba bolt drága? Árban melyk bolt a legkedvezőbb?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 10:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Összességében én azt mondom, igen, a Brendeon drága. De! Jópár dolgot vettünk már ott ennek ellenére, mert figyeltem az akciókat. Így onnan lett az etetőszék, gyerekülés, és egyéb apróságok. A minőségekkel maximálisan elégedett voltam.Nézelődj körbe, h felétek milyen bababoltok vannak, milyenek az árak. itt is tanácsolnak egy-két boltot, menj nézz körbe. Mifelénk is van pár bolt, tudodm, mit honnan kell venni.
2015. febr. 23. 13:45
 12/12 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon szépek a ruhái és az hogy drága e nagyon szubjektív.

Szerintem nem luxuskategória.

A rugadlózóik nagyon finom, puha anyagból készülnek és ötletes aranyos minták vannak rajtuk.

Kinek a pap...

Én semmit sem vettem a Hádában, kínaiba sose járok Auchanbe sem, Tescoban sem. Nekem pl azok a vegyszerrel festett közönséges, ritkító, ocs-mány rugdalózók nem jöttek be...

2015. máj. 9. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!