Ti mit adtok 15hónapos gyerekeitekre 10-15fokba?
Figyelt kérdés
2018. szept. 19. 11:49
1/8 anonim válasza:
Rég volt már 15 hónapos,de valószinüleg hosszú ujjú polot vagy bodyt és rá melegebb és vastagabb pulcsit,ha esik és fúj a szél akkor lehet mellényt is.
2/8 anonim válasza:
attól függ. Játszótérre kismotorral megyünk, így mennénk: harisnya, hosszú ujjú body, meleg cipő, 10 fok körül vastagabb nadrág, meleg (polár) pulcsi. 18 hónapos. Ha babakocsizunk, és esélyes, hogy elalszik, akkor takarót is veszek magammal.
3/8 anonim válasza:
Sima nadrág, nem bélelt. Bélelt 10 fok alatt csak. Póló, pulcsi, mellény vagy 10 fokban őszi kabát, normal cipő, vékony sapi 10 fokban, 15 fokban baseball sapka.
4/8 anonim válasza:
Ejha, aztan csodalkoznak, hogy semmi immunrendszere a magyar gyerekeknek.
3 evesem rovid nadragban es poloban ment ma ovodaba, 13-15 fok van.
5/8 anonim válasza:
Bodyt, hogy a derekàt védje, rétegesen öltöztetem, pl. kardigàn vagy mellény, kényelmes nadràg, zokni, zàrt cipő. 4-es, a hidegtől nem lesz jobb az immunrendszere - a védőnőt fàraszd ezzel -, 3 év az hàny hónap neked?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget
2018. szept. 22. 07:47
7/8 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt ajánlotta,hogy egy réteggel melegében kell öltöztet ti mint ahogy mi (anya meg én) öltözünk.
8/8 anonim válasza:
Nem kell kivinni abba a cudar időbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!