Mit szólnátok hozzá, ha a párotok, (aki nem a gyerekek apja), azt mondaná a hangosan veszekedő gyerekeitekre, hogy "két neveletlen büdös gyökér"?
Egyedulallo szulo vagyok kisgyerekkel, hatha valaki ezt mondana a gyerekeimre ( vagy egyaltalan akarmelyik ismeretlen gyerekre! ), mar aznap repulne!
Kozevtkezore meg majd megveri ?
Én magamra venném. Ugyanis ha szeretne, tisztelne, nem merne igy beszelni a gyerekeimről sem. Akkor hogy emlegethet engem a munkahelyén...?
En igy fognam fel ahogy magam ismerem. Plusz latom is ahogy a főnök gyerekeit hogy ajnározzák..az is a főnöknek szol igazábol..
Ha a saját apja mondana ilyet, azt sem hagynám szó nélkül, és helyre tenném, hogy tudatában legyen a következményeknek.
Egy niemand, egy senki meg azonnal repülne.
Rám a vérszerinti szüleim ezerszer csúnyábbakat mondtak. Az öcsémre is. Ettől még szerettek minket a magunk módján.
Én is gondoltam már a lányomról, hogy vinnyogógép, bár igaz, nem mondtam senkinek.
Nekik mondta? Hallották a kicsik? Egyáltalán kicsik?
Ha hajlandó lenne bocsánatot kérni magától tőlük és tőlem is, akkor nekem beleférne. Ez a hiba megbocsátható, mivel magamnak is megbocsátanám. A gyerekem még csak 3, de már egyszer rácsaptam a fenekére. Nem hiszem, hogy 18 éves koráig egy rossz szavam sem lesz rá, ha az ütést sem tudtam megállni, pedig az elveim ellen van.
Beszélgess el a pároddal és várd a bocsánatkérést, de ne te mondd neki, hogy rosszat tett és kérjen elnézést érte a gyerekektől is. Ha magától nem jut el a tudatáig, mondd el neki, hogy ezt várnád. Ha kiakad, dobd. Ha igazat ad neked, a következő alkalommal dobd ki, mikor nem úgy viselkedik, ahogy megbeszéltétek.
Más gyerekére nekem gyakran jut eszembe ilyesmi. Ha itt olvasgatsz, cifrábbakat is tudnak mondani az anyukák az óvodai harapdálós verekedős gyerekekre.
Beszélni kell erről a pasinak pedig magától kell bocsánatot kérnie tőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!