11/12 anonim válasza:
Mindharom szett fiupizsama. De nagyon aranyosak lehetnek kislanyon is. Ugy vagyok vele mint egy elozo valaszolo, fiunak vennem csak meg, de ha kapnam akkor raadnam kislanyra is.
A szinek alapjan akar lanyos is lehetne, de a fazon fius. Az ilyen szinu ruhak ha "lanyosak", akkor mas a fazonjuk. Huzott, rancolt reszletek vannak rajtuk, mas a kar es a labkivagas, esetleg picit buggyos a vallanal.
Persze pizsamanal amit csak ti lattok, nem szamit. Sot, utcan se szamit.
12/12 anonim válasza:
Épp ma vettem meg a Zöld és a szürke fehér verziót a kisfiamnak, ha a második lány szerintem rá fogom őket adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!