Suliskorú-lányos anyukák! Van kedve a lányotoknak hagyományos (postai) úton levelezni?
10 éves lányom szívesen levelezne hasonló korúakkal - ha van kedve valakinek, cserélhetnénk címet. :)
De szívesen fogadok netes levelezőtárs-kereső tippeket, eddig nem leltem egyre sem.
Fészen esetleg, ha megosztod? Néha szoktak lenni ilyenek, hogy küldjetek képeslapot a rokonnak, mert gyűjti, és ilyenkor csomó ismeretlen is szokott. Itt is működhet, szerintem nem győzne a lánykád levelet írni. :)
Illetve, amikor én voltam kamasz, akkoriban még a net ellenére is működött az IM, Girl, Bravo-ban meg hasonló kamaszmagazinokban a levelezőoldal, nem tudom, ez van-e még vagy már ott is csak mail... boltban érdemes esetleg ezekbe belelapozni, mert akkor ott is lehet hirdetést feladni, ha még vannak. :)
Köszönöm a tippet 1#, anno en is ezekben az újságokban találtam levelezotarsat :) meg a Garfieldban. De manapság olyan ritka...
2# válaszoltam :)
#9-es ennek szemelyes oka van..
a netes levelezes is jo nekunk egyelore
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!