Normális ha a lányomat semmi lányos játék nem érdekel? Valakinek van ilyen lanya? Szülinapjara is kapott babat meglatta mi az ki sem bontotta úgy hagyta hozza sem nyul.2 éves
Gyerekkoromban ugyanilyen voltam. Az oviban folyton a nagy dömperekkel játszottam, otthon meg építőkockáztam.
Sohasem babáztam, vagy barbiztam.
Végül pedig én is teljesen nőies nő lettem.
5 éves lányomat a hideg kirázza a babáktól :)
Lego city, Ninjago autók traktorok a kedvencei! A nagyinak a kedvenc dínójára kellett ruhát varnia :)
Attól hogy nem babázik semmi haj nincs vele, én sem babáztam sohasem.
Világ életemben utáltam babázni.
Kisgyerekként is autó, bringa, koszos voltam, az utcán lógtam a srácokkal.
Középiskolában és egyetemen is a legjobb barátnőimmel vadultunk, belógtunk fesztiválra, piát csempésztünk be, éjjel a szigeten aludtunk sátorban, meg ilyesmik :D
De attól imádom a szoknyákat, lakkozom a körmöm (sötét színűre), csajosan öltözködök, de rühellem a divat-smink stb. témákat, a párommal metálkoncertre járok, meg ilyesmik :)
29n
6 éves lányom autózni, vonatozni szeret, születésnapjára is mindig ilyesmit kér. Farsangkor tűzoltónak öltözött, és utálja a hercegnőket. 5 éves fiam kedvenc játéka a Barbie, és minden hercegnős mesét imád.
Szerintem adj neki olyan játékot, amit szeret.
Én,ha a húgommal kellett barbie babákkal játszanom,mindig sírtam :). Utáltam a babákat. Mai napig fájó emlék,hogy a tanítónéni elkobozta a szép méregzöld matchboxomat :). Csak a lego meg a könyvek érdekeltek. Kislányom 2 éves lett 2 napja,duplózik,autózik,rengeteget "olvas", babázni nem szokott magától még,de együtt megetetjük őket,illetve este egyet választ,és azt hozza az ágyba.
Ne aggódj már olyanon,amin nem kell! Lehet,hogy olyan környezetből jöttél,ahol a nemi szerep nagyon éles határokkal volt elválasztva egymástól,de a gyerekek nem gépek.
Engem kényszerített anyukám,hogy a húgommal babázzak,és utáltam a babákat!! Soktól még félek is a mai napig a Gyerekjáték c. horror miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!