Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ujjatlan body-ra, harisnya,...

Ujjatlan body-ra, harisnya, kis alsó vékony nadrág, egy ujjatlan rugdalózo és ahoz tartozó kis felső kardigánba szeretnem kihozni a picikemet. Erre meg jonne a sapka, vastag kombidressz, kis takaroba hordoba. Ez megfelel szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok 35 hetes várandós vagyok, de már most vannak jósló fájásaim. Április 30-ra vagyok kiírva, de egyre valószínűbb, hogy hamarabb fogok szülni.
2018. márc. 28. 02:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Body, rugi, kissapka és erre az időjárásnak megfelelően (lehet 30 fok, vagy 0 is, én anno április közepén 31 fokban vittem haza a gyereket) takaró vagy overall,kezeslábas vagy egyéb alkalmatosság, de hogy ilyen sok réteg semmikor sem praktikus egy csecsemőre az hótziher, magadat és a gyereket is szívatnád csak vele.

A harisnya meg jó sokáig felejtős és teljesen felesleges viselet ebben a korban, újszülöttre meg kifejezetten rossz ötlet. Gondolom kocsival mentek, a hőszabályozásuk még nem alakul ki rendesen erre az időre, de a túlöltöztetés miatti túlmelegedés is pont ugyanolyan veszélyes. Alapvető szabály csecsemőnél, babánál, de még kisgyereknél is, hogy az időjárás és annak esetleges változásaihoz alkalmazkodó lehető legkevesebb réteg legyen a gyereken, nemcsak a komfortérzet miatt, hanem az öltöztetéssel járó tortúra miatt is, amitől elsősorban a gyerek szenved, no meg vele az anya.

2018. márc. 28. 10:14
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Amit leírtál még egy téli babának is sok lenne. Nem szabad túlöltöztetni,bemelegszik és hamarabb megfázik. Arról nem is beszélve,hogy egy ekkora babára mire ráadod ezt a sok ruhát Te is leizzadsz. A harisnyát még hónapokra felejtsd el. Ami nekem bevált,az,hogy annyi ruhát adtam rájuk mint amit én felvettem plusz egy vékony réteg. Legkönnyebb úgy megnézni,hogy melege van-e,hogy megnézed a tarkóját. Ha izzadt akkor melege van.
2018. márc. 28. 10:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek mindig elmondom, hogy a túlöltöztetés, a túlmelegedés sokkal veszélyesebb. Annyira hogy ezzel megölheted a babát. Erre mindig gondolj a 100 réteget készülsz ráadni.
2018. márc. 28. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Várd meg milyen idő lesz. €n április 28-án szoknyában, trikóban, papucsban mentem szülni. Babámoncsak rugdalózó volt.
2018. márc. 28. 12:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Hu köszönöm a válaszokat,nagyon sokat segítettetek és at értékelem az eddig kiválasztott ruházatot.
2018. márc. 28. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!