Ujjatlan body-ra, harisnya, kis alsó vékony nadrág, egy ujjatlan rugdalózo és ahoz tartozó kis felső kardigánba szeretnem kihozni a picikemet. Erre meg jonne a sapka, vastag kombidressz, kis takaroba hordoba. Ez megfelel szerintetek?
Huhh...alul sztem sok a 3 reteg igy.
Nincs egy pluss atmeneti overalotok?vagy valami vekonyabb anyagu?
Kocsival mentek haza gondolom,aprilis vegere azert siman lehet 15-20fok.altalaban kora delutan engednek el a korhazbol,addigra az auto felmelegszik rendesen.abban meg fog sulni ennyi reteggel.
Egy bady,rugi,overall kombo es egy pled sztem eleg lenne.plusz sapi persze.igy a kocsiban a pledet le tudod venni,az overallt szetnyitni.
Tudod milyen meleg tud lenni egy autoban.
Nekem 9 eve aprilisban szuletett a fiam.15.en jottunk haza.igaz akkor aprilis elejen mar kozel 30 fokok voltak,en 12.en halasznaciban poloban setaltam be a korhazba reggel szulni.
De 2 eve marcius 27.en hoztuk haza a picit,akkor nem volt olyan meleg,de csak az volt rajt amit irtam neked is.
Es az aprilosonal nekem is voltak kemeny josloim ilyenkor mar,36 hetesen mar 2 ujjnyira nyitva voltam.megis rahuztam 8 napot ;)
Legyen kikeszitve tobb lehetoseg,igy az aktualis homersekletnek megfeleloen tudjatok feloltoztetni a picit.
Egek! Te most direkt akarod sz.patni nem csak magad, hanem a gyereked is?
Meglévő, friss köldökcsonkra harisnya? Eszednél vagy?
Body + rugdalózó (időjárásnak megfelelő vastagságban), ha kell átmeneti overál vagy enyhébb időben takaró és kész.
Hosszú ujjú body, rugdalózó, kabát, sapka és takaró. Ennyiben hoztuk ki szeptember végén, és bőven elég volt, pláne a kocsiban.
Még engem is megizzasztott, ahogy ezt a sok ruhát olvastam.
én decemberi babámat hoztam haza: rövidujjú body, rajta hosszú ujjú rugdalózó, kis kardigán, bundazsák -> így került a mózesbe és takartam még be egy plusz takaróval (+ saját lábzsák).
Szerintem sok. a harisnyát pl biztosan nem adnám rá. és mit takar a "vastag kombidressz"? hiszen az a body... nem rugira gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!