A harisnyanadrágot, vagy a cicanadrág + zoknit szereted jobban?
Cicanadrág zokni
Harisnyát sosem adok rá
kisfiam van, úgy 3 éves koráig harisnyát hordott, ha szükség volt aláöltözetre.
mivel fiú, cicanacit sem adnék rá, amióta ovis, azóta hosszú szárú alsót, jägerlasót kap télen a nadrágja alá.
hogy miért? mert viszketésem van attól, ha a kisfiúk harisnyában (és de pláne ha még erre rövidnadrágban) rohangálnak az oviban... az enyém ugyan nem fog! a hosszúszárú alsóban meg pont ugyanúgy nyugodtan ellehet, mintha harisnyában lenne.
ráadásul a harisnyát nem tudja felhúzni egyedül és nem is akarja. a nadrággal, zoknival nincs ilyen gond.
Időjárásfüggő, hogy mit adok rá. A harisnyát jobban szeretem, mert pár perccel tovább tart míg leveszi (a zokni egy pillanat), de sajnos bentre már meleg.
1,5 éves kislány
nekem azért tetszik jobban a naci-zokni, mert azt egy bodyval simán ráadhatom. A harisnya+body az nekem annyira nem tetszik.
Meg nekem mondjuk azt mondta a védőnő, hogy a harisnya zavarja a lépegető-reflexét, bár nem tudom, van-e benne igazság, mert szokott őrült nagy marhaságokat mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!