A cicanadrág alá nejlonzoknit vagy harisnyanadrágot szoktatok felvenni? Ti hogyan hordjátok?
Figyelt kérdés
A lányom nagyon megmakacsolta magát, mert ő még mindig cicanadrágba akar elmenni a suliba, viszont az nem annyira vastag, talán olyan 80 denes vastagságú, de én vékonynak találom és félek, hogy megfázik. Most már a reggeli hidegekben elég kevés, bármennyire is van jó idő napközben.2013. okt. 10. 08:23
1/7 anonim válasza:
Nylon zoknit soha nem hordok: vágyölő. Persze ez a lányodnál lehet, hogy (még) nem szempont! Én harisnyanadrágot húzok alá. A mezitlábazáshoz az október már nem jó idő!
2/7 anonim válasza:
Én rendes zoknit húzok hozzá, mert már bokacsizmában járok és abból nem látszik ki a zokni. De szoktam nejlonzoknival is, ha nyitottabb cipőt húzok. Nekem harisnyával túl meleg lenne. De ez függ attól is, hogy milyen vastag az a cicanadrág. Most a héten egész jó idő van, úgyhogy szerintem még jó lehet harisnya nélkül, ha egyébként jól fel van öltözve.
3/7 anonim válasza:
Ebben az időben én is csak sima zokniz húzok alá, szintén bokacsizmához. Ha hidegebb van, akkor vastagabb harisnyát veszek alá.
4/7 anonim válasza:
A cicanadrág szerintem eleve nadrág alá való, így én farmer alá szoktam cicanadrágot venni.
5/7 anonim válasza:
a cicanadrág 1: rosszul áll ha nem olyan a testalkatod. 2: ilyen időbe megfázol benne. Szerintem nagyon el kéne tántorítanod a cicanaciktól.
6/7 anonim válasza:
A 4 nek tok igaza van!
Egy barom bolondot csinalt magabol anno, es a tobbi buta folytatta! En a multlor lattam egy pitcsan vastag labfejes harisnyat, cipot,meg egy dzsekit! Kepzeljetek el milyen latvanyt nyujtott! Ennyi erovel en is jarhatnek egy szal jegeralsoba,vagy futo gatyaba!
7/7 anonim válasza:
Hát nekem csak olyan cicanacijaim vannak, amik vastagabbak, mint ezek a kissé átlátszós dolgok, szóval ilyenkor még jó magában is, de én pl télen felveszek alá rendes vastag harisnyát, mert egyrészt úgysem látszik alatta, másrészt meg szeretném akkor is hordani, de nem megfagyni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!