Nagyon hülye ötlet picibabát úgy öltöztetni, hogy rövid ujjú v. ujjatlan body, rá hosszú ujjú body, és kisnadrág?
Szerintem úgy oltozteted ahogy akarod :D vagyis nekem mikor pici volt(kb 3 hónapos koráig) mindig ruguba volt itthon és alatta egy hosszú ujjú body.szerintem ez a legkényelmesebb egy ilyen pici babának,tuti nem nyomja a derekát a gatya gumi és nem fog felcsuszni a felső sem ha felveszed.
Ha nagyobbrol van már szó akkor adj rá gatyát.
Attól függ, hogy hány fok van a lakásban. Pl. 23 fokban szerintem sok, 21 fok körüli hőmérsékleten pont jó.
Én mondjuk az ujjatlan bodyt jobb ötletnek tartom alsó rétegnek, mert az nem tud felcsúszni a hosszúujjú alatt, mint esetleg egy rövidujjú.
Praktikussági szempontból tényleg nem oszt-nem szoroz az a plusz 3 patent, és szerintem a babának sem kényelmetlen.
3-asnak : a legtöbb ruhát ismerősöktől kaptam, ujjatlan rugim csak egy van, nadrágom viszont egy csomó.
6-os : képzeld, tényleg van cuki télikabátom, és rá is fogom adni :D De egyébként nem a gyerek öltözik nekem, hanem én öltöztetem a gyereket,pont ezért kértem ki a többiek véleményét. Azzal meg nem értem, mi a gond, hogy szeretném szépen, de egyben praktikusan felöltöztetni őt... Szerintem nem én vagyok az egyedüli szülő, aki így van ezzel.
A többieknek köszönöm a választ! :)
Én azért nem adtam rá két body-t, mert nagyon vastag lett a patentos réteg egymáson és zavaró volt.
Ezért vagy hosszú ujjút adtam rá és rá egy mellényfélét (vagy vastagabb póló), így a mellkasán és hátán két réteg volt, vagy rövid ujjú body+egy hosszú ujjú valami (vékony pulcsi, kardigán stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!