Hány és milyen (kantáros kisgatya, polo kisnadrág. Stb) olyan kisruhát vettetek nyáron született babátokra ami nem rugi, és body?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a rugi a legjobb mert nem nyomja a pociját, de azért nem lehet mindig rugiba főleg nyáron...2015. máj. 18. 13:12
1/7 anonim válasza:
Júniusban született, és most így belegondolva csak bodyban és rugiban volt. Szerintem az első pár hónapban még az a legkényelmesebb és a legpraktikusabb.
2/7 anonim válasza:
Volt neki pár,nadrág-póló párosítása, nincs azokkal sem gond de így visszagondolva inkább napozókat vegyél neki többet. Az olyan, mint a rugi, de vékony anyag, rövid ujjú és csak egy kis rövid lábrésze van. Nagyon praktikus melegben. Júniusi a fiam.
3/7 A kérdező kommentje:
Van 32 db body napozó páros... hosszu rövid ujju, egy 3 db kantáros nacink van meg 2 lábfejes gatyó... De ezen kivül semmink nincs és nincs is nagyon ötletem hogy mit is kéne még venni neki...:S ezért kérdeztem hogy mit is lehetne neki még venni? a rugi ami ilyen plüssös az meleg lesz neki nem?
2015. máj. 18. 13:30
4/7 anonim válasza:
2. vagyok. De, az azért meleg lesz. Mondjuk nem tudom mikor szülsz, az elején szeretik a babák a meleget, de aztán azért nekik is melegük lesz. Szerintem elég amit vettél (32 body sok is). Nálunk bodyk voltak, vékonyabb anyagú rugik, napozók, rövidnadrágok pólókkal, kis zoknik. Ennyi, nem kell több.
5/7 anonim válasza:
Nekem augusztusi babám volt, és vettünk neki minden félét, de csak body-t, vékony anyagú rugit, napozót használtunk. A többit meg sem kellett volna venni. Volt hogy ráadtam derekas kisnadrágot, és sírt, mert nyomta a pocakját (onnan tudom, mert mindent végigpróbáltunk, és akkor nyugodott meg amikor a nadrág lekerült :D). Szóval ilyen picinek tényleg ezek a leghasznosabbak. Nem beszélve arról, hogy az elején 3 hetente kinőtt egy méretet :D.
6/7 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat azt elfejeltettem megirni... Julius közepére várjuk:)
A sok sok body meg jött innen is meg onnan is, és azért csak body mert téli babákról ennyi rucit birtunk összeszedni... :)
2015. máj. 18. 13:56
7/7 anonim válasza:
Rövid ujjú body, rövid ujjú és ujjatlan napozó fogyott sok. Ujjatlan napozóhoz 1-2 póló se árt. Volt egy pár kantáros nadrág-póló összeállításunk. Készülj azért pár vastagabbal is, meg nem túl vastag pamut kabátkával (vékony kocsikabát). Esténként vagy lehülésnél jó lehet. Meg zokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!