Télre milyen hálózsákot ajánlotok? Hosszú ujjút vagy ujjatlant? Ujjatlan alá mennyire kell aláöltöztetni a babát?
Figyelt kérdés
2017. aug. 21. 13:46
1/10 anonim válasza:
Csakis ujjatlan! Télen is 20-21 fok van bent, az ujjatlan alá is elég egy body, vagy hosszú ujjú rugdalózó.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Első baba lesz, azt hittem, sokkal jobban fel kell öltöztetni. :)
Találtam egy jó boltot, ahova most dögivel érkeztek nagyon szép téli hálózsákok, nem nagyon akartam még vásárolgatni, de annyira szépek voltak, hogy muszáj visszamennem. :)
2017. aug. 21. 13:52
5/10 A kérdező kommentje:
Szegedi, de ha véletlen idevalósi vagy :D, elküldöm priviben. :)
2017. aug. 21. 13:54
6/10 anonim válasza:
nekünk van hosszú ujjú is igaz csak 1-2, de az alá meg igazából semmi nem is kell.
7/10 anonim válasza:
Mi csak ujjatlant használtunk. 21 fok van éjjel is a gyerekszobában, nem kellett a hosszú ujjú.
8/10 anonim válasza:
Ujjatlant használunk hosszú ujjú bodyval.
9/10 anonim válasza:
Ujjatlan. Tavaly ilyenünk volt télre: [link]
Illetve volt vékonyabb átmeneti is. A télit kb. novembertől használtuk. 20-21 fokos szobában és hosszú bodyval.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
Mi kicsit hűvösebben alszunk, 19-20 fokban.
2017. aug. 21. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!