Miért nincsenek ujjatlan rugdalózók a boltokban?
Figyelt kérdés
A kislányomat még úgy öltöztettem pár hónapos koráig, hogy hosszú ujjú bodyt adtam alulra és rá ujjatlan rugdalózót. De mostanában csak egy-két darabot látok ujjatlan bodyból, vagy webshopokban nagyon drágán. Már nem szokás ilyet adni, vagy csak én nem vagyok elég figyelmes? Többnyire csak hosszú ujjú rugdalózót látok.2017. máj. 14. 19:21
2/16 A kérdező kommentje:
*ujjatlan rugiból látok keveset
2017. máj. 14. 19:25
3/16 A kérdező kommentje:
Erre a fazonra gondolok, nem a minta/egyéb miatt tettem ki, meg nem reklámozni akarom.
Látni egy kettőt, de választék nincs és ez furcsa, mert a lányomnak meg csak ilyen fazonú rugijai voltak (igaz, örököltük innen-onnan).
2017. máj. 14. 19:28
4/16 anonim válasza:
4 éves a fiam, amikor kicsi volt, KIK-ven vettem neki ilyeneket. Nem tudom, most is van-e.
6/16 anonim válasza:
Kikben volt 1 éve kb, most nem tudom. Amúgy én is szerettem az ilyeneket, mikor kicsi volt a fiam, cuki és kényelmes szerintem.
8/16 anonim válasza:
Tavaly a Kikk ben vettem 2db volt 1500ft
Meg a turikban találtam.
A egy két kifejezetten bababoltban volt még de kb 3000 körül darabja
9/16 anonim válasza:
Kangaboo tele van de borsos az aruk (~3000-nel kezdodnek), tegnapelott voltunk.
10/16 anonim válasza:
én sme találtam, Hádában vettem párat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!