Miért nincsenek ujjatlan rugdalózók a boltokban?
Figyelt kérdés
A kislányomat még úgy öltöztettem pár hónapos koráig, hogy hosszú ujjú bodyt adtam alulra és rá ujjatlan rugdalózót. De mostanában csak egy-két darabot látok ujjatlan bodyból, vagy webshopokban nagyon drágán. Már nem szokás ilyet adni, vagy csak én nem vagyok elég figyelmes? Többnyire csak hosszú ujjú rugdalózót látok.2017. máj. 14. 19:21
11/16 anonim válasza:
Mi nagyon szerettük ezt a fazont. Kikben lehet kapni amúgy szinte mindig.
12/16 anonim válasza:
Pénteken voltam Kik-ben, láttam ilyet. Gondolom nem csak ebben az 1 üzletben került ki a polcra. :)
13/16 anonim válasza:
Szia. Kikben és a pepcoban van, én is ott szoktam venni őket.
14/16 anonim válasza:
KIK-ben biztos van,3 hetes a kislányom,többet is kaptunk ajándékba és KIK-es a cimkéje...
15/16 anonim válasza:
Szia! Igaz nálunk még csak úton van a picikénk,de nekünk is szimpatikus ezek a rúgdalózok. :) boltokba nem nagyon láttunk, de mi bababörzén találtunk pár darabot.
Köszi az ötleteket ezekbe a boltokba jobban körül fogunk nézni. :)
16/16 anonim válasza:
Kangaboo (drága, de jó minőségű), Kik kisebb méretekből. Szerintem ez most nem divat :( Pedig nagyon praktikus, ha lenne 3. babánk, én is ilyet adnék rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!