Ti mit szóltatok volna ha igy visszautasitottak volna a babruhaitokat?
De miert porogsz ezen? Azokat keri el toled amit nem vett meg, mert draga. O is szeretett volna a babajanak vasarolni, nezelodni, ez olyan klassz dolog, miert sajnalod ezt tole?
Fejezd be a rinyat.
Olvassátok már el az egész posztot. Értelmezni kéne, de az nehéz, ugye?
Nem az a baj, hogy visszautasította a ruhákat, hanem hogy hogyan!
1. Hazudtak neki, mert felajánlották volna a barátnő 10 éves gyerekének elrakott babaruháit, de azt mondták, hogy már odaadták másnak, most meg hirtelen meglettek!!!
2. Ha valakit elkap a vásárolhatnék, akkor vásároljon magának babamérleget és pelust is. Ha sértő számára elfogadni a használt babaruhákat, akkor a drágábbakat (mérleg, pelus, hordozókendő stb.) is legyen az, és vegye meg magának drága pénzért.
Kérdező, most hogy mégis szeretnétek 2. gyereket, még egy zsebkendőt se adjatok ennek a barinőnek, nehogy nagyobb tételű dolgok. Majd a ti gyereketeknek jó lesz. Ezt a barátnőt meg fokozatosan leépíteném. Úgy néz ki, hogy csak kihasznál.
Igazából én akkor sem adnék oda neki semmit, ha már nem akarnék több gyereket. Inkább eladnám, vagy elajándékoznám olyanoknak, akik megérdemlik.
Elolvastam az egeszet, mar elsore tegnap, es most is.
NINCS a vilagon olyan ember aki ne gondolta volna meg magat valaha valamiben! Erdekes, 2 darab ember tartja gaznak a baratnot: az "oooovassatok maaa el az egeszeeeet" valaszolo es a kerdezo, aki felnott anyuka letere 2 napja vekeng es hisztizik ezen. Hala a jo egnek hogy nem ismerek ilyen anyukakat szemelyesen, el tudom kepzelni, eloben meg foldhoz is veri magat mint a 3 evesek a boltban.
Meggondolta.Magat.O.Akart.Vasarolni.
Bszki, nem megolt valakit vagy rabolt!
Tessek mar felnottkent viselkedni es hiszticsapot elzarni!
1) Lehet nem tetszenek neki a babaruháid.
2) Tetszenek neki, de inkább nem meri elfogadni, mert könnyen tönkre mehet és nem tudja visszaadni/kakifolt, büfifolt,mosàsi bolyhos lesz...stb/
A mérleg...stb nem romlik el olyan könnyen.
3) belelendült a vásàrlásba, kapott sok babaholmit, így neki is felesleges.
De ha nem akarod odaadni, akkor inkàbb ne add, nekem sem kéne, ha valaki ilyen miatt húzza a szájàt. Hiszen nem károsít meg téged azzal, hogy nem fogadja el...
Ha nem akarod tárolgatni, akkor add el őket. De ha arra nincs hely, hogy tárold, akkor hová akarsz 2. gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!