Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbunkóbb szöveg, amivel eddig visszautasítottak?
Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 17:37
1/20 anonim válasza:
első barátnőm szakítása sms-ben, amikor én hetedikes voltam: "Szia! Nem megy ez nekünk, inkább ne is találkozzunk holnap! Csempe"
:'D úgy köszönt el, hogy CSEMPE :'D miután sms-ben szakított. kiégek :D
2/20 Lazy Lover válasza:
csak az volt :D nem gondolod én mint jó csaj 1 ilyen nyomorékkal fogok össze jönni mint te?!
3/20 anonim válasza:
Ugyan nem volt bunkó, de hidd el, mikor igazán szerelmes az ember, nagyon megalázó tud lenni az is, hogy "kedves vagy, aranyos és szimpatikus, de nem látok esélyt arra, hogy kettőnk között legyen valami".
4/20 anonim válasza:
Ezek nem bunkó szavak de a lényeg hogy visszautasítottak:bocs de nemérzek így,sajnálom de van pasim,most nem akarok pasit,nem vagy az esetem..:D ilyenek voltak...de hát az élet megy tovább eljön majd az igazi mindenkinek..19F
5/20 anonim válasza:
"Sírva ennének meg a keselyűk te szakadt varangyos béka."
F35
6/20 anonim válasza:
Engem még senki nem utasított el bunkón.
7/20 anonim válasza:
#5. Úr Isten ez ki a franc volt ? xD
30/f
8/20 anonim válasza:
"Bocsi drága, de ha nem fizetsz előre, nem vállallak."
10/20 A kérdező kommentje:
CSEMPE XD
2017. jún. 15. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!