Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi a legjobb kezdő szöveg Tinderen?
Mindenki azt mondja, hogy a "Szia mizu/hogy vagy?" túl sablonos, de most akkor mégis hogyan kellene elkezdeni a beszélgetést, hogyha rá akarok írni egy srácra akivel matchem van?
22/l
Nekem eddig mióta fent vagyok egyetlen fiú írt, a mindössze 10 egyezésem közül, sőt volt aki véletlenül húzhatott jobbra, mert letörölt. :)
És az egyezéseim között van egy, aki különösen tetszik, csak kicsit aggódom, hogy véletlenül húzott jobbra ő is.
Egyébként én főleg fiúktól várom a választ, hogy ők válaszolnának-e egyáltalán, és hogy mi az amire nem írnának vissza.
"Szia. Te is szoktál idegenekkel randizni ? Mi lenne, ha holnap ezt együtt csinálnánk ?"
30/f
Én mindig írok (arra a havi 1 matchre lol), és vissza is írnék kb bármire, ami nem egyértelműen elmebeteg, és megpróbálnék egy értelmes beszélgetést kialakítani bármiről. De ehhez kell a másik fél is. Mind a két fél vigye tovább kicsit a fonalat, és akkor ki tud alakulni egy értelmes diskurzus.
De amúgy tényleg, úgy kéne beszélgetni, ahogy akárhol máshol akárki mással. Nem olyan bonyolult.
Nem társkeresőzök, úgyhogy nem biztos hogy releváns a válaszom, de ha annyit írsz, hogy "szia, matcheltünk, szeretnélek jobban megismerni mert szimpatikus vagy", azzal szerintem nem tudsz nagyot hibázni, főleg hogy srácok ritkán kapnak levelet a lányoktól.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!