Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi a legjobb kezdő szöveg Tinderen?
Mindenki azt mondja, hogy a "Szia mizu/hogy vagy?" túl sablonos, de most akkor mégis hogyan kellene elkezdeni a beszélgetést, hogyha rá akarok írni egy srácra akivel matchem van?
22/l
Ha tetszik egy lány akkor teljesen mindegy, hogy mivel ír rám... érdekelni fog a történet.
Viszont én nem szoktam megvárni, hogy rám írjanak.. Vagyis akire nem írok, de mégis egyezés volt az valószínű annyira mégsem jön be, avagy épp alakul valami valaki mással.
Írd ezt: "szia, milyen autód van?"
Aztán keress rá googlen, találsz róla fotót és ha gagyi akkor tudod mit kell tenned.
"Szia"
Több nem kell. Ha érdekled ír.
Hát, mivel én nem vagyok fenn tinderen ( és nem is leszek remélem SOHA:D ), talán valami ilyesmit írnék:
"Szia!
Most először vagyok fent ezen a sz*aron, és már most hányinger kerülget, hogy itt vagyok, mivel a régimódi találkozásokat sokkal jobban szeretem és értékelem, de megemberelem magam és teszek egy próbát.
TE miért vagy itt és mit kell tudni rólad?"
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!