Tinderen szerintetek mi a legjobb dolog amivel elkezdhetsz egy beszélgetést?
Nemrég kezdtem el használni a Tinder alkalmazást pár ismerősöm ajánlására. Tény és való hogy külső alapján ítél embereket amire mondhatjuk hogy nem szép dolog, viszont tagadhatatlanul a való életben is sokszor így van.
A lényeg: Aki már próbálta az alkalmazást azt tudhatja hogy a nők rettentően ritkán kezdeményeznek, és így hogy gyakorlatilag teljesen ismeretlenek vagytok egymás számára kicsit nehézkesen indul be a dolog. Mikor személyesen ismerkedsz akkor a helyzet adja magát, viszont amikor csak tetszetek egymásnak és nincs semmi olyan dolog a lány képein amit meglehetne fogni és beszélgetést kezdeményezni akkor mi a jó "taktika?".
Lehet hogy ez csak a én véleményem de az a "szia, miújság", "ébren vagy még?", és egyéb ilyen sablonos "beszélgetőindítók" nem épp tartoznak a top10 listába. Főleg hogy szerintem a nőknek is elegük lehet az ilyenekből.
Erről szeretnék véleményt kérni mint férfi, mint női oldalról. Érdekelne hogy nálatok ez hogyan megy :-)
szerintem a szia mizu jó kezdés :D csak sablonnal lehet indítani... kész ennyi :D
amit tudok ajánlani: kezdj nyugodtan sablonnal, kérdezgess általános dolgokat, és beszélgess vele jó sokáig :) aztán kérd el a nevét hogy bejelölhesd Facebook-on, és ott is beszélgessetek sokat. ne hívd el talizni 1-2 nap után! azt én pl utálom. szeretem a hetekig (2-3) tartó ismerkedést, utána talizást :D
19/L
Az első leírta. Neten nem tudsz mást mint az alap szövegeket, hacsak a képei alapján nem tudsz valami témát felhozni.
Azt hittem egyedül vagyok ezzel a 2-3 hetes ismerkedés fázissal amúgy. :D
19/F
Ahogy előttem szólok is mondták, sajnos ha nincs közös érdeklődés (amit mindketten kedveltetek fbon), vagy kép stb., akkor monoton
Szerintem semmi gáz nincs a mizu/miujsaggal csak az emberek nagyrésze képtelen rá normális választ adni. Utana meg persze, hogy értelme sincs a beszélgetésnek.
Talán 90 IQ alatt bevált kezdés, de most őszintén: mit lehet arra válaszolni, hogy "mizu"?
Én max annyit tudok írni erre, hogy: semmi.
Ebből aztán várhatjuk, hogy értelmes beszélgetés alakuljon ki :-)
Ettől még a "van kedved beszélgetni" is nagyságrendekkel jobb.
7-es ezzel azért vitába szállnék. A "mizu" az annyira semmilyen kérdés. Ha arra kíváncsi, mit csinálok éppen, mit főztem vacsorára, vagy mit szoktam csinálni a szabadidőmben, mi a hobbim, akkor ne legyen lusta leírni és megkérdezni. Akkor fogok rá válaszolni.
De a "mizusokkal" továbbra sem tudok mit kezdeni.
Persze, ez én vagyok. Lehet, másnál beválik. Mindenki döntse el, mivel indít, mizuval, vagy egy értelmes mondattal :-)
#8 Valaki a mizut egy választási lehetőségek kollekciójának szánja. Például, ha az általad említett kérdések közül, csak az egyikre tudna válaszolni, akkor nem kell külön-külön megkérdezni, esetleg szituációba kerülni vele.
Ettől függetlenül igazad van, mindenki más személyiség. Ezzel kizárólag azt próbáltam cáfolni, hogy a “mizu” kérdés lehet értelmes is, csak nézőpont kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!