Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tinderen szerintetek mi a...

Tinderen szerintetek mi a legjobb dolog amivel elkezdhetsz egy beszélgetést?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el használni a Tinder alkalmazást pár ismerősöm ajánlására. Tény és való hogy külső alapján ítél embereket amire mondhatjuk hogy nem szép dolog, viszont tagadhatatlanul a való életben is sokszor így van.

A lényeg: Aki már próbálta az alkalmazást azt tudhatja hogy a nők rettentően ritkán kezdeményeznek, és így hogy gyakorlatilag teljesen ismeretlenek vagytok egymás számára kicsit nehézkesen indul be a dolog. Mikor személyesen ismerkedsz akkor a helyzet adja magát, viszont amikor csak tetszetek egymásnak és nincs semmi olyan dolog a lány képein amit meglehetne fogni és beszélgetést kezdeményezni akkor mi a jó "taktika?".

Lehet hogy ez csak a én véleményem de az a "szia, miújság", "ébren vagy még?", és egyéb ilyen sablonos "beszélgetőindítók" nem épp tartoznak a top10 listába. Főleg hogy szerintem a nőknek is elegük lehet az ilyenekből.

Erről szeretnék véleményt kérni mint férfi, mint női oldalról. Érdekelne hogy nálatok ez hogyan megy :-)

2015. jan. 2. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
24%

szerintem a szia mizu jó kezdés :D csak sablonnal lehet indítani... kész ennyi :D

amit tudok ajánlani: kezdj nyugodtan sablonnal, kérdezgess általános dolgokat, és beszélgess vele jó sokáig :) aztán kérd el a nevét hogy bejelölhesd Facebook-on, és ott is beszélgessetek sokat. ne hívd el talizni 1-2 nap után! azt én pl utálom. szeretem a hetekig (2-3) tartó ismerkedést, utána talizást :D

19/L

2015. jan. 3. 12:58
 2/9 azért mert sajt ***** válasza:
34%

Az első leírta. Neten nem tudsz mást mint az alap szövegeket, hacsak a képei alapján nem tudsz valami témát felhozni.

Azt hittem egyedül vagyok ezzel a 2-3 hetes ismerkedés fázissal amúgy. :D

19/F

2015. jan. 3. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
a titka, hogy gondold át mit irsz, mit szeretnél irni? de most komolyan.. az járjon a fejedbe, mi érdekel? mit akarsz kérdezni? megtudni tőle? ne irj felesles dolgokat mert semmi értelme, még kezdésnek sem. próbáljatok egymásra hangolódni :) ismerjen meg téged, de nem azt hogy hol dolgozol és mit, hanem hogy mire hogy reagálsz és milyen tipus vagy, személyiségü :)
2015. jan. 16. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
2-3 hét mire találkoztok? Ha összejöttök, úgy is élőben fogtok beszélgetni, akkor meg inkább már az elején (3-4 nap) találkozok vele, és meglátjuk, hogy működik-e a dolog. Ha nem akkor legalább nem húztuk egymás idejét :)
2015. márc. 12. 00:29
 5/9 anonim válasza:
100%

Ahogy előttem szólok is mondták, sajnos ha nincs közös érdeklődés (amit mindketten kedveltetek fbon), vagy kép stb., akkor monoton

Szerintem semmi gáz nincs a mizu/miujsaggal csak az emberek nagyrésze képtelen rá normális választ adni. Utana meg persze, hogy értelme sincs a beszélgetésnek.

2016. dec. 19. 22:18
 6/9 anonim válasza:

Talán 90 IQ alatt bevált kezdés, de most őszintén: mit lehet arra válaszolni, hogy "mizu"?

Én max annyit tudok írni erre, hogy: semmi.

Ebből aztán várhatjuk, hogy értelmes beszélgetés alakuljon ki :-)

Ettől még a "van kedved beszélgetni" is nagyságrendekkel jobb.

2019. dec. 12. 14:58
 7/9 anonim válasza:
#6 Talán 90 IQ felett bevált válasz: Leírod, éppen mit csinálsz nagy vonalakban, hátha közös hobbit találtok. Vannak kreatív személyiségek, ők többnyire találnak rá frappánsabb választ is.
2019. dec. 17. 14:24
 8/9 anonim válasza:

7-es ezzel azért vitába szállnék. A "mizu" az annyira semmilyen kérdés. Ha arra kíváncsi, mit csinálok éppen, mit főztem vacsorára, vagy mit szoktam csinálni a szabadidőmben, mi a hobbim, akkor ne legyen lusta leírni és megkérdezni. Akkor fogok rá válaszolni.

De a "mizusokkal" továbbra sem tudok mit kezdeni.

Persze, ez én vagyok. Lehet, másnál beválik. Mindenki döntse el, mivel indít, mizuval, vagy egy értelmes mondattal :-)

2019. dec. 19. 14:43
 9/9 anonim válasza:

#8 Valaki a mizut egy választási lehetőségek kollekciójának szánja. Például, ha az általad említett kérdések közül, csak az egyikre tudna válaszolni, akkor nem kell külön-külön megkérdezni, esetleg szituációba kerülni vele.

Ettől függetlenül igazad van, mindenki más személyiség. Ezzel kizárólag azt próbáltam cáfolni, hogy a “mizu” kérdés lehet értelmes is, csak nézőpont kérdése.

2019. dec. 20. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!