Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legbunkóbb szöveg, amivel eddig visszautasítottak?
"Swifttel jöttél? Ez most komoly?"
31/F
Nem emlékszem hogy pontosan szó szerint mit mondott, de a jelentése kb annyi volt, hogy
"Ha nem találok jobbat, akkor talán"
Nem tudom minek raktam idézőjelbe.
"Nekem nem kell egy olyan, aki nem képes emberként érezni."
Oké. Nyalj patkót akkor. Mindezt azért amúgy, mert segítő szakmában dolgozom, ahol amúgy valahol módszeres az odafordulás másokhoz... De egyszerűen ha valaki ebbe csak ezt látja bele, én nem fogom győzködni, inkább örülök, hogy nem lesz vele dolgom.
Úgy kölönösebben nem kapok bunkó visszautasításokat.
Ami a legrosszabbul esett az utóbbi időben: Már beszélgettünk a lánnyal egy pár napja,
Én: holnap lenne kedved meginni velem valamit?
Ő: "látta: február 18."
Én - Mit érzel irántam?
Ő - Semmit.
N
Történt ez azon a napon, ahol egymás után 2 állásinterjún sem remekeltem, majd délután megfejeltem életem legkínosabb randijával.
(((((ugyanakkor, a srác nem volt azért olyan rossz,értelmes, jóképű stb..ráadásul az a fajta pökhendi jellem, akivel szeretek vitatkozni..szóval, a srác érdekelt ráadásul, elég régen egyedül voltam már.))))
Szóval, nem éreztem túlságosan a toppon magam, a randi végére eltemettem az egészet.
Ő: "Jövő héten megismételhetnénk"
Én: (a teljes lemondás és nihil után hirtelen felragyogtak szívecskék a szemben) " Óh,..rendben"
Hazaút, csevegés, elbúcsúzás, smár. Sok-sok smár. Láv iz in di er..
De konzervatív leány vagyok, pár csók után otthagytam.
Messenger (a randi utáni ötödik percől kezdve, órák óta beszélünk már, komoly témák, science-fiction, politika, szex..minden...) egyszercsak:
Ő: Jól éreztem magam, de nekem most a munkám mellett igazából nem lenne időm egy normális kapcsolatra, de arra gondoltam, így hétvégente összejárhatnánk.
Az a nap egy mocskos érzelmi hullámvasút volt :D
Nem csak ez az egy nő utasított vissza durván, a külsőmre tett megjegyzéssel. Ez csak a legdurvább volt szerintem, ezért írtam ide. Évek vezettek ide, hogy már kedvem sincs ismerkedni , odamenni valakihez beszélgetést kezdeményezni.
Csak ennyit akartam hozzá tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!