Ti mit szóltatok volna ha igy visszautasitottak volna a babruhaitokat?
Nem sértődnék meg. Ha nem kell, hát nem.
Egyébként én is kaptam sokmindent, de bennem is bennem volt a vásárolhatnék....
Ha meg nem akarod ezek után odaadni a cuccaidat, mond meg h még terveztek babát, és megtartod a dolgokat neki.
Amúgy meg lehet szégyellte a fia régi ruháit odaadni...
Nem kell, nem kell, nem eroszak. Most oszinten: mindenkinek sajat dontese es joga ha o maga akar vasarolni a gyerekenek, nem szolnek bele.
Ha ezen megsertodsz es azt a par szamara szukseges dolgot nem adod, hat bocs de gyerekes vagy es hisztis.
Én nem értem, mi a probléma. Senki nem köteles felajánlani semmit, de ha megteszi, akkor tegye feltételek nélkül, és csak azt ajánlja fel, amire nincs szüksége és jó szívvel adja.
És senki nem köteles elfogadni bármit, válogatás nélkül, főleg, ha nincs rá szükséges. És tök mindegy, miért nincs...
Te felajánlottál egy csomó mindent, ő meg csak egy részét kéri. Ennyi.
Ha nem adod jó szívvel, akkor ne adj semmit, mondd, hogy mégsem tudod odaadni. De ha csak bosszút akarsz állni, az nem vall túl jó jellemre, főleg, hogy már felajánlottad a mérleget és a kendőt. De egyébként ehhez is jogod van, csak kicsinyesnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!