Ti harisnyáztok még?
Figyelt kérdés
Óvodás gyerekre gondoltam.2017. febr. 26. 16:20
1/6 anonim válasza:
Eddig se harisnyáztunk. Bélelt nadrágot hord a 3 évesem vagy overálnadrágot, ha nagyon hideg van télen. De az elmúlt napokban már sima kordnacit hordott.
2/6 anonim válasza:
Igen. Most még csak-csak a bélelt naci, bár most is adok még rá, de a -15 fokban lefagyott volna a lába harisnya nélkül. Én nem értem mi a gáz ebben... Fiú, nem rózsaszín pillangóst kap vagy nejlonharisnyát, hanem kéket meg markolósat meg autósat. Nekem megér annyit hogy az én hülyeségeo miatt ne kapjon vesemedence gyulladást.
4/6 anonim válasza:
Én sima melegítőnadrágot adok a vastag kantáros sínadrág alá a bölcsisemre. Így nem olyan macerás öltöztetni, mint a harisnyával (volt a nagyobbikat), mert csak lekapom, aztán máris az a benti nadrág. Amikor meg napközben olyan 10-12 fok fölé ment a hőmérséklet, akkor meg délután már a meleg "felsőnadrág" nélkül mentünk haza.
5/6 anonim válasza:
5 éves lesz nyáron a fiam, évek óta nem adok rá harisnyát. Bélelt nadrágot hord, amikor pedig nagyon hideg van, melegítőnadrágra kapja az overált és kész. Sosem volt még felfázva sem.
6/6 anonim válasza:
Vagy harisnya vagy legings és ara adok egy vastagabb nadrágot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!