Milyen valtocipot hasznaltok a bolcsiben?
Figyelt kérdés
Decemberben kezdi a bolcsit egy eves kisfiam, addigra valoszinuleg mar jarni fog. Vajon rendes gumitalpu vaszoncipot vegyek neki, vagy ilyen kicsinek eleg a bortalpu kiscipo, vagy esetleg zoknipapucs(vagymi :D )?2016. okt. 24. 13:29
2/9 anonim válasza:
Nálunk egyrészt kérték, hogy olyat vigyünk, ami tartja a bokáját, mert mozognak/táncolnak, másrészt mivel a nap nagy részét abban tölti, mindenképpen minőségi, bőr szandált (Superfit) vettem.
A mű vászoncipő egész napra szerintem kínzás, csak beler.had szegény gyerek lába.
4/9 anonim válasza:
Elefanten vagy d.d. step szandált vettem neki mindig, most az oviban is elefantent kapott. Én is osztom azt a véleményt, hogy ha egész nap ebben kell lennie, akkor legyen jó minőségű.
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Azert gondoltam mondjuk a bor puhatalpu cipore, mert azt hallottam mezitlab lenne a legegeszsegesebb, es az a cipo kozelebb all hozza mint a kemeny talpuak. Ti errol mit gondoltok?
2016. okt. 24. 14:33
6/9 anonim válasza:
Otthon bőr puha talpúja van, de bölcsibe azt nem vinném.
Én azért veszek Superfit szandikat és cipőket, mert könnyűek és nagyon hajlékony a talpuk, de megfelelően tartanak.
(2-es)
7/9 anonim válasza:
Valóban mezítláb a legjobb a lábnak: fűben, homokban, kavicson - szoval kint, egyenetlen talajon.
Benti körülmények között kell valami ami tartja a bokát. Minden ortopéd orvos ezt mondja.
Enyémek (szupinált) bőrszandálban vannak a bölcsiben.
8/9 anonim válasza:
Dd step szandálja volt lányomnak a bölcsiben .
9/9 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek! :)
2016. okt. 25. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!