Mosógélt vagy mosóport használtok babaruhák mosásánál?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 18:37
1/9 anonim válasza:
Elég béna mosógépünk van, talán az is az oka, de nekem a mosópor benne marad a ruhákba, ezért én mosógélt használok a baba ruhához és a saját ruhánkhoz is. Külön mosom a bab ruhát, de ugyan azzal a mosógéllel. Valamint időnként adok hozzá ruha fertőtlenítőt.
2/9 anonim válasza:
mosógél a miénkhez is, már évek óta.
3/9 anonim válasza:
A saját ruháinkhoz sem használnék mosóport, csak mosógélt, nemhogy a babánkéhoz. Bőrgyógyász ismerős szerint az ekcémás kicsik nagy részénél a mosóporról mosógélre való átállás megoldja a problémát.
4/9 anonim válasza:
Csak gélt használok a babám ruháinál..próbáltam mosóporral is a makacsabb ruhákat,de gondolom ami benne maradt a ruhában por irritálta a bőrét,mert kipirosodott.
A rózsaszín Perwoll vált be nálunk
5/9 anonim válasza:
gélt, a por nálunk is benne marad a ruhában
6/9 anonim válasza:
port. mivel ecettel öblítek soha nem maradt még a ruhában.
7/9 anonim válasza:
mosogélt használok ,mert a por benne marad a ruhákban .
8/9 anonim válasza:
DM-ben kapható Ultra Sensitive mosóport. A miénket is ezzel mosom ekcéma miatt. Nem maradt még a ruhákban, és szerencsére erre nem vagyunk allergiásak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!