Anyukák) Milyen mosószert és öblítőt használtok az újszülött csöppség ruháihoz?
Én mosódiót és a dió zsákjára illóolajat cseppentettem, ez teljesen allergén mentes megoldás. Illóolaj helyett egy pici ecetet is lehet az öblítő tartályába tenni. 2 hónapos kora után én is áttértem a Baby Sensitive típusú mosószerre és öblítőre, foltokra pedig Vanisht használok a mai napig.
Már máshol is olvastam ezt a marhaepe szappant, ez egy kifejezetten folteltávolító szappan? Nem hallottam korábban erről.
Én kb fél éve tértem át a "rendes" mosószerekről és öblítőkről a Vanish szappamból készült mosógélre, és ecetből + illóolajból készült öblítőre. A mosószóda is nagyon jól hangzik, ki fogom próbálni. Pláne, ha megszületik a picurkánk:-)
Köszönöm az ötleteket!
4-es vagyok.
Azt elfelejtettem írni, hogy a mosódió mellé én is tettem egy kis mosószódát, az sem allergizál és a foltokat is jobban kiveszi. Még a mosógél mellé is használom a mosószódát, ez az igazi, olcsó vízlágyító, nálunk kemény a víz, így szükséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!