Milyen mosóport használtok újszülött babátok ruháinak tisztításához?
tomi mosószert használok, öblítő nélkül, elég régóta, amióta babám van, azóta a babás tomit, magunknak is. a babás dolgokat úgy mosom, hogy a mosószerhez adok szódabikarbónát is (gyógyszertárban veszem), mert az fertőtlenít és nem szürkülnek be olyan hamar a fehér dolgok (kisruhák, tetrapelusok, előkék..)
az első 3 hónapban mostam külön a kisruhákat, mostmár nem szelektálom, egyben mosom ki a felnőtt ruhákkal.
Tomi baby gél, és bip hipoallergén öblitőt.
Én azt mondom mosóport ne használj.
Szia, szerintem érdemesebb inkább folyékony mosószert választani és abból is mindenképp a baby, vagy a sensitiv fajtát. Nekem gyakran előfordult, hogy mosás után maradt mosóport a ruhákon, mert valamiért nem jól öblítette ki, nem oldódott fel a vízben, úgyhogy mostmár teljesen áttértünk a folyékonyra.
Újszülöttnek szerintem nem kell öblítőt használni, vagy ha igen, akkor is minimálisat, nekik még nagyon zavaróak az erős szagok. Én általában 60-70 fokon mostan a fehér holmikat, erősebb öblítésre állítottam a gépet és utána mindent vasaltam. Elkülönítve kb. 5 hónapos koráig voltak a ruhák.
Dreft baby-t használok, öblítőt nem.
Csodás illata van tőle a ruháinak.
Jó ötlet ez a szódabikarbóna, még eddig nem is hallottam:)
Köszi az eddigi válaszokat.
És a babamosóporokban általában nincsenek színes szemcsék? Mert a felnőttben szinte mindegyikben van és megfogja a ruhát... :S A folyékony miért jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!