Ti használtok mellényt? Érdemes beszerezni?
Én nagyon szeretem. A testet melegíti, de a karokon csak egy pulcsi van, jóval szabadabban mozognak benne a játszótéren, mint egy kabátban.
Ha fúj a szél, akkor is a "lényeges részen védve van", de nem izzad bele annyira, mert hónaljnál szellőzik.
Fiam most 3 éves.
1 évesen még nem volt neki, de tavaly, és idén igen. Most pl úgy megy bölcsibe, hogy póló, vékony hosszúujjú, vastag cipzáros pulcsi+mellény. Délután meg vastag pulcsi nélkül viszem haza. Szóval nagyon praktikus. Mert amikor 20 fok van, tehát a vastag pulcsiban izzadna, a vékonyban lehet fázna, akkor a mellény melegíti a hátát, így nem fázik (meg).
3 gyerekem van (2,5,9) mindenki minden átmeneti évszakban mellényt hord. Szerintem nagyon hasznos. Melegíti a törzset, de nem fülled be. Ha fúj a szél,de nincs kifejezetten hideg vagy meleg pont jó.
Szóval én a mellények pártján állok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!