Valòban őrültek vagyunk?

Figyelt kérdés

Nagyjabol jo kategoria , eloszor egyeb kerdesekhez akartam irni, de ott kevesebben "járkálnak"!

Szoval! Jovore lagzi, aztan azonnal Babyprojekt!

Mi mar fel eve gyujtogetjuk a holmikat, es azon vagyunk h egeszsegesek legyunk. Rakszuresek. Rutinvizsgalatok. Eddig semmibaj. De most marcius ota cisztasodok. Folyamatosan. De persze en tovabbra is gyujtok holmikat!..

Allitolag orult vagyok (baratnoim szerint), mert lehet h nem is lesz igy sosem gyermekem. Meg kitudja lehet.e egyaltalan.

Na de en imadom a baba cuccokat, a volegenyem is!

Tenyleg nem jo otlet? Kicsit babonas vagyok , de annyira nem h holmik vasarlasa miatt azt erezzem, h azert nem lehet majd gyerekunk, mert mar most vasarolgatunk!

2016. júl. 12. 18:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad hogy gyűjtögeted ebből arra lehet következtetni h mindig veszel valamit,de ha kaptok az úgy oké,mondjuk akkor se értem,hogy minek hozod el még,hisz csak jövőre lesz lagzi,és aztán álltok rá a babára,és még min. 1 év mire megfoganhat, és még aztán 9 hónap, persze ha elsőre sikerül,ami nagyon ritka ha jól emlékszem 15-20% h.első hónapban baba,szóval szerintem még korai is elhozni tárolni a másnak már nem kell ruhákat,bébiőrre ha jól tudom 2 év jótállás van,szóval simán lejár a garanciája mire kipróbálhatják,és a szerintem a terhesség alatt is lesz akció ienre, mert a várandóság nem 1 hónap.Én most vagyok 31 hetes,kaptam pár ruhát,épp holnap akarom átnézni őket,hogy miből mennyi kell,majd összeírni egy listát,hogy miket kell beszereznünk még,pedig 1-2 dolgot eddig is vettünk,meg kaptunk.De tik tudjátok,de már rápörögtetek nagyon a babára,úgy hogy még nem is próbálkoztok.
2016. júl. 19. 22:41
 22/23 anonim ***** válasza:
92%
Inkább fanatizmusnak hat mint szeretetteli babavárásnak.
2016. júl. 20. 00:00
 23/23 A kérdező kommentje:

Igen igy leirva annak hat. Mert osszefoglaltam mindent, de az eletben havi egyszer ha szo esik a babákròl, es olyankoris baratnomèkèről es ugy jon a tovabbi tema.. van h ket honapig szo sem esik semmirol kettonk kozt. Aztan latunk/kapunk vmit es vagy elhozzuk vagy nem, mert pl kesobb megyunk majd , amikor kell. Persze itthon is van par dolog!

A babaprojekt szot azert irtam mert 10bol 8ember itt ugy irja, egymaskozt mi ugy mondjunk hogy majd a lagzi utan vegre belevagunk :)

Koszonom az osszes velemenyt

2016. júl. 20. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!