Valòban őrültek vagyunk?

Figyelt kérdés

Nagyjabol jo kategoria , eloszor egyeb kerdesekhez akartam irni, de ott kevesebben "járkálnak"!

Szoval! Jovore lagzi, aztan azonnal Babyprojekt!

Mi mar fel eve gyujtogetjuk a holmikat, es azon vagyunk h egeszsegesek legyunk. Rakszuresek. Rutinvizsgalatok. Eddig semmibaj. De most marcius ota cisztasodok. Folyamatosan. De persze en tovabbra is gyujtok holmikat!..

Allitolag orult vagyok (baratnoim szerint), mert lehet h nem is lesz igy sosem gyermekem. Meg kitudja lehet.e egyaltalan.

Na de en imadom a baba cuccokat, a volegenyem is!

Tenyleg nem jo otlet? Kicsit babonas vagyok , de annyira nem h holmik vasarlasa miatt azt erezzem, h azert nem lehet majd gyerekunk, mert mar most vasarolgatunk!

2016. júl. 12. 18:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Na a bébiőrt tényleg volt értelme megvenni, így a hajadra kenheted a garanciát, mert már addigra lejár, hogy egyáltalán kipróbálhatnátok élesben...:D
2016. júl. 12. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kérdezel? Nem tetszik, ha valaki nem azt írja, amit szeretnél. Te nem azt írtad, hogy ruhákat kapsz, hanem, hogy gyűjtöd a holmikat....

Egyébként ha a terhesség alatt nem jut pénz megvenni a babacuccokat, mert más kiadás is van, na az elég rossz helyzet már. :)

2016. júl. 12. 20:17
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ez nem gond. Nővéremék is vettek cumisüvegeket, amikor már komolyabban tervezték.

Én ezzel szemben pont az ellenkezője voltam. A 7. hónap után engedtem csak, hogy bármilyen babacucc bekerüljön a házba :) A lényeg, hogy mind a kettőnknek van két gyereke, szóval előre vásárlás nélkül és azzal is összejött.

2016. júl. 12. 21:07
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Nem logikus, amit csináltok. Én mindig csak nagyon szükséges dolgokat vettem szülés előtt pár héttel. Megnéztem a babám és attól függően döntöttem, hogy mi kell még. Bébiőr meg alapból baromság. Egy babának az anyja mellett a helye, nem pedig félrerakva egy másik szobában! Sőt, magára sem hagyunk apró csecsemőt! De hát van, akit a kényelme mozgat. Nehogy zavarjon a gyerek.
2016. júl. 13. 10:56
 15/23 anonim ***** válasza:
47%
14: ez azért jó nagy baromság.
2016. júl. 13. 11:05
 16/23 A kérdező kommentje:

Mire lejarna a garancia reg nem kell a bèbiőr.

Nem , en elfogadok minden valaszt. Csak pontositottam ezt azt.

2016. júl. 13. 17:47
 17/23 anonim ***** válasza:
50%

#14, azért ne általánosítsunk a bébiőrrel kapcsolatban. Igenis jól tud jönni, ha az anyuka nagyothalló (mint én), és hatalmas segítség tud lenni egy kamerával felszerelt bébiőr. Nem tudok mindig nonstop a baba mellett lenni, néha kell főzni, takarítani, mosni, stb.

Én nagyon örülök ennek a találmánynak.

2016. júl. 19. 21:55
 18/23 anonim ***** válasza:
47%

Cisztás voltam mind2 gyerekemnél. Egészségesek lettek. Én is az vagyok.

Ha van jó lehetőség, vedd meg, hozd el persze. De tessék lazulni is! Ahogy telik az idő, egyre jobban rágörcsölhet az ember erre a gyerekvárós témára!

2016. júl. 19. 21:55
 19/23 anonim ***** válasza:
31%

18 vagyok. A bébiőr alap ha másik szobában nem jól hallani. Én pl füldugózok a férjem miatt. De a bébiőrt füldugóval meghallom. Szükséges főleg ha légzésfigyelős kombi.

Kertesházban pláne alap.

2016. júl. 19. 21:57
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha őrültek nem is vagytok, de szerintem értelmetlen ennyire előre vásárolni, hiszen nem tudjátok, hogy mire lesz szükségetek, miből milyenre, mekkorára, hány darabra lesz szükségetek.

Azt nem tudom például, hogy hány év garancia van a bébiőrre, de azzal azért számoljatok, hogy ritka, hogy első hónapban sikerüljön a baba és nagyon sok párnak egy év alatt sem jön össze. És akkor csak a szíveteket fogja sajdítani a sok babaholmi.

2016. júl. 19. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!