Ti hogy csinaltatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Ti Mekkora ruhat vettetek a kisbabanak ujszulott ruhakat vagy 0-3honaposnak valot??

Attol felek, mi van akkor ha kicsi lesz neki az ujszulotteknek valo (50cm).. Vagy ha esetleg 0-3asat veszek akkor Meg Nagy lesz ..

Tapasztalatok??:) Nagy kulonbseg van a ketto kozott? Mert ahogy ossze mertem 1-1,5 cm... De baba mashogy all..

Bocsi a buta kerdes miatt , csak elso baba lesz Es izgulok :D

23hkm

2016. ápr. 30. 18:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Pelusból inkább több félét, én vettem Pamperst, Liberot 1-eset, meg Liberoból 2-est, és próbálgattuk, amilyik vevált abból vettünk még, ami nagy volt eltettük későbbre.
2016. máj. 1. 06:41
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 50-es ruhát nem is vettem, mert tudtam, hogy nagy baba lesz. 4300g-mal és 52 centivel született. 5-6 hetes koráig jók voltak az 56-os cuccok. Pelusból 2-est vettem. Mert azzal meg úgy voltam, hogy majd apa hoz be, ha nem lenne jó.
2016. máj. 1. 07:38
 13/14 anonim ***** válasza:

4-es vagyok. Pelusból elsőre keveset vegyél, mert nem tudhatod, nektek melyik jön be.

Én 1-est vettem, de simán jó volt rá a 2-es is, amit a kórházban adtak.

Az 1-est el sem használtuk végül, mert jó volt rá ugyan, de jobban szétnyomta a kakit a fenekén, a 2-es bugyrosabb volt, abban könnyebb volt pelusozni.

A lényeg, hogy ne vegyél sokat, márkánként is különböznek, baba alkatától függ, hogy melyik a legjobb rá, pl. nekünk Libero, de van akinek Pampers, stb.

2016. máj. 1. 08:40
 14/14 anonim ***** válasza:

4,3 kg 55 cm-rel szuletett a babam, kb 3 hetes koraig voltak jok a nagyobb 56-osok, amik jobban nyultak. 10 hetes es mar boven 68-asikat hord (olyan 64 cm korul lehet most).

Pelenkabol 2-es meretet vennek, mert ha nagy, meg mindig vehettek 1-est, es kesobbre jo lesz a 2-es. Vagy ha a moshatozas felmerul, akkor popint, vagy a geovia ujszulottpelusat. A onesizeokhoz 5-5,5 kg alatt meg kicsi.

2016. máj. 1. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!