Ti hogy csinaltatok?
Sziasztok:)
Ti Mekkora ruhat vettetek a kisbabanak ujszulott ruhakat vagy 0-3honaposnak valot??
Attol felek, mi van akkor ha kicsi lesz neki az ujszulotteknek valo (50cm).. Vagy ha esetleg 0-3asat veszek akkor Meg Nagy lesz ..
Tapasztalatok??:) Nagy kulonbseg van a ketto kozott? Mert ahogy ossze mertem 1-1,5 cm... De baba mashogy all..
Bocsi a buta kerdes miatt , csak elso baba lesz Es izgulok :D
23hkm
4-es vagyok. Pelusból elsőre keveset vegyél, mert nem tudhatod, nektek melyik jön be.
Én 1-est vettem, de simán jó volt rá a 2-es is, amit a kórházban adtak.
Az 1-est el sem használtuk végül, mert jó volt rá ugyan, de jobban szétnyomta a kakit a fenekén, a 2-es bugyrosabb volt, abban könnyebb volt pelusozni.
A lényeg, hogy ne vegyél sokat, márkánként is különböznek, baba alkatától függ, hogy melyik a legjobb rá, pl. nekünk Libero, de van akinek Pampers, stb.
4,3 kg 55 cm-rel szuletett a babam, kb 3 hetes koraig voltak jok a nagyobb 56-osok, amik jobban nyultak. 10 hetes es mar boven 68-asikat hord (olyan 64 cm korul lehet most).
Pelenkabol 2-es meretet vennek, mert ha nagy, meg mindig vehettek 1-est, es kesobbre jo lesz a 2-es. Vagy ha a moshatozas felmerul, akkor popint, vagy a geovia ujszulottpelusat. A onesizeokhoz 5-5,5 kg alatt meg kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!