Bevásárlás két gyerekkel? Ti hogyan csináltátok?
A nagylányom elmúlt 1,5 éves a kicsi 5 hetes.
Apa dolgozik délutánig ma, de nem akarnám addig húzni.
Ki hogyan oldotta meg segitség nélkül?
A nagylány általában élvezi a bevásárlást a kicsit még nem tudom, elég nyügös gyerek (ezt értem a szelekre, evésre...)
A nagy bevásárlókocsiba raknám a picit autósüléssel a nagyot meg a kocsi elejére.
Tudom hülye kêrdés de a bevásárlától rettegek nagyon sajnos!
Nincs kendőm amibe tudnám a pici fiamat rakni ezért nincs más csak a hordozó!
Tudom milyenek az emberek kicsit ordit a gyerek már "úgy néznek" hogy nem tudom kézben tartani a gyerekeket és mint tudjuk a pénztárnál általában all a sor...
Valaki valami?
Az a baj hogy a férjem hamar idegbajt kap a bevásárlástól főleg ha sokan vannak délután meg ugye általában az van.
Ezzel hogy néha ideges lesz ki-ki maradnak a dolgok vagy éppen nem az sikerül a kosárba.
Várjam meg még végez?
A nagyot beviszem a kicsit meg kinn hagyom vele meg a kajcsival?
Nem egyszerű,de túlélhető:)
2 éves volt a nagy,6 hetes a kicsi,mikor muszáj volt kimenni a boltba mert nem volt paradicsom és paradicsomos húsgombócot akartam enni :D
Nagyon jól működött. A kicsi nem sírt,a nagy nézelődött. Azóta együtt járunk. Néha elmegyek egyedül ha apa felügyel a gyerekekre. De az én babám akkor nem volt nyűgös 6 hetesen. Aludt mindíg a kosárban.
Nálunk is általában a férjem intézi a bevásárlást. Ő sem szereti, de nem is szórakozásból jár az ember vásárolni, úgyhogy hisztinek helye nincs ebben a kérdésben.
De szoktam én is menni a két gyerekkel, igaz, nem nagybevásárlásra, mivel kocsi nincs, úgyhogy nem bírnék annyit cuccot hazacipelni. Jó, nálunk a nagy nem ilyen picike, úgyhogy annyira nem vészes. Én a kicsit tolom babakocsiban, a nagy meg húzza a gurulós kosarat, és abba pakolok. De csak annyit, amennyi utána befér a babakocsi aljába. Ha lenne autó, akkor autós hordozóban lenne a kicsi, és bevásárlókocsit vinnénk.
De egyébként én nem csinálok abból gondot, hogy mások hogy néznek, ha esetleg sír a baba. Bánom is én, nézzenek csak. Ha babával megyek, akkor úgyis napközben megyek, aki meg munkaidőben ráér ott ténferegni, az viselje el ezt is :D
Kedves 7!
Útálom a tescot....
A logisztikámmal semmi gond, csak mé új ez a feladat!
De ilyen bunkó emberként a helyedben ên is rendelnêk, mert ezzel a stilussal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!