Bevásárlás két gyerekkel? Ti hogyan csináltátok?
A nagylányom elmúlt 1,5 éves a kicsi 5 hetes.
Apa dolgozik délutánig ma, de nem akarnám addig húzni.
Ki hogyan oldotta meg segitség nélkül?
A nagylány általában élvezi a bevásárlást a kicsit még nem tudom, elég nyügös gyerek (ezt értem a szelekre, evésre...)
A nagy bevásárlókocsiba raknám a picit autósüléssel a nagyot meg a kocsi elejére.
Tudom hülye kêrdés de a bevásárlától rettegek nagyon sajnos!
Nincs kendőm amibe tudnám a pici fiamat rakni ezért nincs más csak a hordozó!
Tudom milyenek az emberek kicsit ordit a gyerek már "úgy néznek" hogy nem tudom kézben tartani a gyerekeket és mint tudjuk a pénztárnál általában all a sor...
Valaki valami?
"használni kellene akkor a tesco házhoz szállítást, ha már apuci annyira béna, hogy retteg a bevásárlástól"
Azt remélem vágod, hogy az ország nagy részében ez a szolgáltatás nem érhető el.
Én szeretek bevásárolni ugye hogy sokat vagyok itthon az is kikapcsolódás számomra, mert a láthatáron senkim nincs.
A naggyjal nagyon szeretek menni a kicsit is lassan szokatni kell a jövêsre.
De köszönöm szépen a válaszokat!
Szia! Enyémek 8 hetes és 2,5 éves. Ha hárman sétálunk akkor max. kenyeret, tejet ilyesmiket veszek a sarki ABC-ben, amit babakocsival is haza tudok vinni. Nagybevásárláshoz összeírom a cuccokat aztán kocsival elszaladok egy fél óra alatt összakapkodom és kész. Ezt elintézné a férjem is, de jobb szeretem én, addig is kimozdulok egy kicsit, meg persze gyerekhiszti sincs, hogy ez meg az kell.
Addig a férjem vigyáz rájuk.
Így csak akkor csináljuk ha csak olyat kell venni amit a mi kisvárosunkban is meg tudunk venni. Itt már tudom mi hol van, csukott szemmel is bevásárolok a boltban.
Ha olyat kell vennünk, ami nincs itt nálunk vagy kinézünk valamit pl. a Tescoból, akkor megyünk mind a négyen.
Köszönöm szépen 14 válaszoló!
Már üres a hütő! :)
Én megyek a naggyal kocsival a lidlbe.
Apát felvesszük és megvárnak kinn addig.
Együtt ritkán megyünk mert szerinten ez az ên dolgom ha már cseden vagyok. Apa dolga nem a könnyű fizikai meló. :)
Apa kipakolja majd a nehezét!
Köszönöm szêpen 15- nek is.
Mi is 3-at tervezünk
Igen, inkább stresszelje magát anyuka, hogyan oldja meg két gyerekkel. Csak azért, hogy tekintettel legyen apukára, aki hisztis, mert nem bírja a bevásárlást.
Nálunk 3 gyerek van, a mai napig nagyon sokszor a férjem egyedül oldja meg a nagybevásárlást. Simán meg tudja csinálni, pedig ő is dolgozik, én is. Pici baba mellett meg egyenesen természetes volt neki, hogy bármit meghozott kérés nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!