Hány cipője van egy méretből kislányodnak/kisfiadnak? Milyen elvárásaid vannak egy gyermekcipővel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 18:02
21/23 anonim válasza:
Egy ovis benti ,és egy kinti. És egy iithono bento és kinti.
22/23 anonim válasza:
7 éves fiú, 12 es 15 éves lányok.
Ősszel mindenki kap egy cipőt, egy bakancsot es egy csizmát.
23/23 anonim válasza:
7 éves kisfiú,tehát ő sem nő olyan rettentő gyorsan.Én általában úgy veszem a cipőket,hogy van egy pár itthoni használatra és egy pár,amit suliba,vagy "elmenősnek" vesz fel.Nyáron szandál és papucs,ősszel edzőcipő,vízhatlan középmagas szárú cipő,gumicsizma.Télen bundás vízhatlan csizma,hótaposó.Könnyű vászoncipője is van,benti használatra mamusz.Suliban tornára kértek cipőt (én könnyű edzőcipőt vettem) és benti cipőt.
Szerintem fontos a minőség,próbálom belőni a középutat az árat illetően,magunknak is így vásárolunk.Külföldről szerzem be őket,mert a környékünkön a Deichmannon meg egy rakás kínain kívül nincs semmi,ezeket pedig messziről elkerülöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!