Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondasz a kislányodnak,...

Mit mondasz a kislányodnak, ha megkérdezi hogy miért fested ki magad?

Figyelt kérdés
4 éves kislányról van szó. Azt nem szeretném mondani, hogy azért hogy szebb legyek, mert nyilván nem akarom hogy azt gondolja hogy csak az lehet igazán szép, aki sminkeli magát. Egyébként nem minden nap sminkelek de mondjuk ha megyünk valahova, akkor felteszek egy kis korrektort, szájfényt, szempillaspirált. De még nem találtam meg a megfelelő választ a kérdésre, hátha ti igen :-)
2015. ápr. 22. 11:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Neki még elég azt mondani, hogy a smink felnőtt dolog.
2015. ápr. 22. 11:28
 2/15 anonim válasza:
7%
Az egyedüli ÉRTÉK az életben a természetesség!!!!!!!
2015. ápr. 22. 11:28
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
felnőtt dolog, a felnőttek csinálják, hogy néha egy kicsit másmilyen legyen az arcuk? A felnőtt nők néha szeretik kifesteni magukat, mert ez divat?
2015. ápr. 22. 11:33
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nagyon ritkán sminkelem magam, (pici spirál és szemceruza) és ha megkérdezi,hogy "mért fekete a szemed?" azt mondom,mert most nekem ez tetszik.
2015. ápr. 22. 11:37
 5/15 anonim ***** válasza:
55%

Azt, ami az igazság: kell egy kis optikai tuning :)

Kérdezte már, hogy ő miért nem festheti magát. Azt mondtam, hogy 1. káros a gyerekek érzékeny bőrére, 2. a gyerekek úgy a legszebbek, ahogy vannak, ápoltan, tisztán, csinos ruhában, de ékszerek és festék nélkül. Nem is való egy kisgyerekre a festék, nem is ízléses. Viszont egy felnőtt nő ha csinosan felöltözik, ahhoz úgy illik, hogy finoman kisminkelje az arcát. Ez illik az elegáns öltözékhez.

Mert valóban: képzelj el valakit kosztümben, smink nélkül. Béna, nem?

2015. ápr. 22. 11:38
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a HASZNOS válaszokat :-)

Az ámokfutónak meg üzenem, hogy nem véletlenül áll 40%-on.

Ilyesmiket szoktam én is válaszolni eddig...

2015. ápr. 22. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a fiam ennyi idős. Elmondtam neki az igazat, hogy a felnőtt nőknél ez alap, hogy szépek és csinosak legyenek, hogy sminknélkül nem megyek ki az utcára.
2015. ápr. 22. 12:10
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező bocs az offért. 5-ös válaszoló nem értem miért kéne valakinek bénának lenni azért mert csinosan fel van öltözve de nincs kisminkelve. Én rühellem a sminket soha nem festem magam. Nem azért mert anélkül is gyönyörűnek érzem magam hanem azért mert egyszerűen utálok vele babrálni, nézni nem kenődik-e el, igazgatni stb. Ha valahova szépen kell megjelenni akkor rendesen felöltözök és megcsinálom a frizurámat is ettől még nem gondolom, hogy trollnak kéne éreznem magam a kifestett nők között. Én sem mondok véleményt arról akin több smink van.
2015. ápr. 22. 12:20
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Hát egy natúr arc egy elkészített frizurához meg alkalmi ruhához nem passzol. Értem én hogy utálsz vele babrálni, nincsen ezzel semmi gond, nem vagy ettől troll. Van aki pl nem hajlandó semmilyen körülmények között kiengedni a copfját vagy mondjuk magas sarkú cipőt vagy egyáltalán szoknyát hordani. Fura mondjuk egy menyasszony nadrágban. De ettől még ő sem troll. Nem kell mindjárt végletekben gondolkodni.

Meg aztán az sem mindegy, mennyi idős az ember, vagy milyenek a természetes arcszínei (bőre, szemöldöke, szempillája). 16 évesen mindenki gyönyörű smink nélkül is. De ez múló állapot...

Na meg arról se feledkezzünk meg, hogy ízlések és pofonok különböznek. Nem mindegy, hogy a konencionális módról beszélünk, vagypedig arról, hogy inek mi tetszik. Előbbi esetben dukál a smink az alkalmi viselethez, utóbbi esetben bármi lehetséges.

2015. ápr. 22. 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

ln annyit mondtam erre egy kislánynak, ha felnősz megtudod, mert te is (a szavaival élve)húzni fogsz a szemedre csíkot :)

és már tini és ott az a csík :)

2015. ápr. 22. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!