Hány cipője van egy méretből kislányodnak/kisfiadnak? Milyen elvárásaid vannak egy gyermekcipővel kapcsolatban?
Visszavittük a kislányom 5 hetet hordott minőségi cipőjét oda, ahol vettük, mert a talprésze több helyen kirepedt. Furcsán néztek ránk. Felraktak egy halom kérdést. Arra ment ki a dolog, hogy mibe tudnak belekötni. Nekem ütötte a fülem (bár ennek nem adtam hangot)az olyan kérdés pl. "Vizet ért a cipő? Normálisan volt használva?
A gumicsizma, azért van, hogyha esik az eső, vagy nagy víz van, akkor azt adom a gyerekre. Normálisan használva: Hordja, szalad, sétál benne.
Most elküldték bevizsgáltatni..
Szerencséd van, nekem a 15.000 Ft-os superfit cipőt még bevizsgáltatni sem voltak elküldeni, 1 hónap használat után (3 pár cipoje volt, nemcsak azt hordta) szétment rajta a varrás, levált a talpa - azt mondták "Nem rendeltetésszerű használata a gyerek...
Egy szezonra kb. 3 pár cipője van, nyáron több. Elvárásaim: valódi bőr legyen, kényelmes, strapabíró, tépőzáras, mivel magas a lábfeje. 7 éves a kislányom.
Álltalaban kettő. De télire csak egy bakancsa van. Mivel meg gyorsan no a lába nem veszek tobbet mert kinovi.
Egyebkent ami a lenyeg hogy puha legyen a talpa es bokajanal tartsa. Most van egy adidas cipije meg a decatlonban vettünk egy sportcipot de az mar vékony. A bakancsa Deichmann-os. A nyári szandalja bor volt. Es kapott a strandra egy crosc papucsot ezt otthon is szoktuk használni. 20 hónapos.
* Crocs papucs
Es van egy gumicsizmaja is
Szezononként nálunk is egy cipő/gyerek. Általában Elefantent veszek. 3 éves ikerlányok. Esőbe gumicsizma nálunk is.
Off:
Most tényleg van aki megvesz két Szamost egy szezonra? Fölösleges dolognak tartom. De biztos csinálnád ezt két-három gyerekkel is. Az egy szezonban 60-90 ezerbe fájna.
Én megveszem a Szamost a 3 lányomnak egy szezonra, tehát van ilyen.
Nálunk a lányoknak télre van egy csizmájuk, ami bélelt, vízálló, egy hótaposó (bár ez tavaly sem kellett), egy ovis szandi, tornacipő, és egy csinos cipő szoknyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!