Másfele is nagyon megemelkedtek a turkálós árak?
Nem csak az árak emelkedtek, hanem a színvonal is romlott. Úgy 5 évvel ezelőttig vásárolgattam időnként turkálóban is, azóta már csak néha-néha megyek be és folyton csalódok. Anno mikor még nem nagyon volt Háda mindenhol, akkor költöztem Pestre, pont egy Hádával szembe, hát gondolhatjátok. Iszonyú jó cuccokat szereztem, sokat csak azért vettem meg, mert nem tudtam, hogy mihez használom majd, és tényleg 1x 2x vettem fel, de annyira olcsó volt, hogy miért ne vettem volna meg? Egyetemista voltam, szülőktől kapott zsebpénzzel és így tartottam tök olcsónak a Hádát. Most sokkal több pénzből élek, és egyszerűen drága a Háda. Annyi, hogy mindegy, ha újonnan vásárolok, minden üzletben rendszeresen vannak akciók, nem csak szezon végén.
Akkor meg járkáltam a plázákba, és alapvetően drágának tartottam őket. Na most ez megfordult tényleg. Bemegyek egy hádába, és egy rakás pecsétes, kinyúlt, kibolyhosodott hulladékot adnak felháborító darab áron. Régen ami vállfán volt darabra, az normális volt, nem ilyen szarok, a kilós ára meg egyszerűen nevetséges, egy kötött pulóvernél pl.
A gyerekruhák is bakker. Pecsétes, feslett, fakult, kopott borzalmak, és olyan áron, mintha pl. f&f vagy h&m cuccokat vennénk újonnan, akcióban. Ma már, ha turiba bemegyek, akkor nagyon ritkán találok 1-2 darabot, ami nem nevetséges áron van, nem széthasznált, nem süt róla, hogy öt éve járt ilyenben mindenki hiába olyan márka, ami itthon nem kapható, de a 12 másik plázás márka ami meg kapható szintén tök ugyanolyanokat árult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!