Mi az az órabér most,2015-ben, amit gyermekvállalásért kérnétek?
Bébiszitterként hirdetem magam az interneten, nem Budapesten élek, hanem egy másik nagy városban, és érdekelnének, hogy most mik az árak.
Hány ft/órát kérjek, ha mondjuk reggel 8-tól délután 4 óráig kéne vigyáznom a gyermekre? Illetve szintén mennyit, ha mondjuk délután 1 órától este 6-ig?
Vagy abban az esetben, ha csak 1-2 órára lenne szüksége a szülőnek?
*Gyermekfelügyeletért.
Elnézést.
Középnyugat-Dunántúlon lakom. Igen akkor én is jól tudtam, hogy ezek az árak vannak...
A tegnapi napon felkeresett egy férfi a 3 éves gyermekével kapcsolatban, akiről ráadásul elvárta volna, hogy hozzam el az én otthonomban, holott a hirdetésben feltüntettem, hogy a saját otthonomba nem fogom hozni, és akkor mondtam neki, miután kérdezte, hogy 7-800Ft/óra lenne kb. És akkor benyögte, hogy de ő úgy gondolja, hogy akkor lehetne olcsóbb, ha több időt vagyok vele, nem csak pár órát..
Én úgy gondolom egy gyermekre vigyázni hatalmas felelősség, sok pénz megér, és szerintem ha többet kell, akkor több pénzt is kérhetnék...
Vagy ez hogyan működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!