Aki volt már babaruhabörzén, milyenek ott az árak? Ott érdemesebb szétnézni, vagy turiban, vaterán?
Szerintem érdemes, csak arra kell figyelni, hogy olyanoktól vásárolj, akik a saját kinőtt ruháikat árulják, mert ők sokkal olcsóbban adják a dolgokat, én pl. most hétvégén vettem tőlük 200 Ft-ért rugdalózót, a "viszonteladók" (akik ugyanúgy turiból, vateráról, stb. szerzik be), ugyanezeket 1200 Ft-ért árulták.
Szóval börzén is lehet jó áron kifogni, meg turiban is érdemes szerintem.
Szerintem nagyon is érdemes kimenni a börzékre. Olcsón, nagyon jó minőségű, alig használt ruhákat vehetsz. Itt főleg anyukák árulnak, a saját gyerekeik kinőtt ruháit. Megfoghatod, megnézheted a ruhákat. Adni és venni is szoktam.
A turi sem rossz, de ott ki kell fogni a holmikat. A Vateráról én már leszoktam, mert folyton csalódtam, vagy az eladó nem volt éppen készséges, vagy a ruha volt foltos, nem a leírásnak megfelelő.
Szerintem is érdemes börzére menni, az előnyeit már előttem leírták. A vatera azért nem jó, mert a közkedvelt márkájú és keresettebb ruhák szinte csak licitálással vehetők meg és nevetségesen magas áron kelnek el ezek a használt holmik. És ha egy-egy db olcsó is, meggondolja az ember, hogy érdemes-e megvenni, ha még a postaköltség is rájön.
Viszont babaruháknál több az esély hogy bárhol szépet kapsz, de a nagyobb ruháknál már nehezebb kifogni.
Kedves 3-as, neked mint látogatónak is fizetned kellett belépőt? Hát ilyenről még nem hallottam, ez elég szemétség, tőlem eddig csak akkor kértek pénzt ha árultam, más mindenkinek ingyenes volt.
Kedves 5-ös!
Igen, tavaly voltam ősszel egy ilyenen, 500 Ft volt a belépő. Megyeszékhelyen a helyi sportcsarnokban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!