Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Másfele is nagyon megemelkedte...

Másfele is nagyon megemelkedtek a turkálós árak?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 07:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
De a hádawebshop is el van szállva, komolyan már nem éri meg használt ruhát venni! :(
2015. okt. 27. 13:25
 12/21 Baranka ***** válasza:
Én nemrég kezdtem turiban vásárolni, főleg gyerekeknek. Korábban börzén vásároltam. Ahova sűrűbben járok az csökkenő áras turi. A legdrágább napon is 1490 ft/kg. Csütörtökönként 190 ft/kg. Legutoljára 365 vettem közel két kiló ruhát. Játékokat másik turiban szoktam venni azoknak 2490 kilója. Ezek azért elég baráti árak szerintem :-)
2015. okt. 27. 19:13
 13/21 anonim ***** válasza:

én kilós turiba járok, a sima angol turiban hétfőn bálabontáskor 1790.- kg-ja, pénteken már csak 290.-

A háda kilósban szerdán van bálabontás, szerda-csüt-péntek 590.- hétfő-kedd 490,-

Pécsett

2015. okt. 27. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
52%
mi az, hogy börze?
2015. okt. 27. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen háda nagyon drága lett én már csak 50% napokon megyek de akkor is darabb árasba ,kgba nem megyek még akkor sem mert teli van kereskedökel mindig és elviszik a legjobb darabokat.
2015. okt. 28. 05:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Ez a kereslet-kínálat törvénye!

Sokan odaszoktak, így emelhették az árakat. Sokan csak azért vásárolgattak, "mert ennyiért nem lehet otthagyni". Majd, ha leszoknak az emberek a turikról a magas árak miatt, akkor csökkenteni lesznek kénytelenek!!!

2015. okt. 30. 23:02
 17/21 anonim ***** válasza:
nekem viszonylag jó fizetésem van, és gyerekeim sincsenek, szóval nem kell minden fillért megspórolnom, mégsem veszek meg egy csomó mindent a Hádában, csak ha nagyon-nagyon tetszik, és nagyon jó állapotban van. Mivel nekem is drágák azok az árak. Mégis mindig tele van a Háda, a próbafülkére mindig várni kell. Nem tudom, mégis ki engedheti meg magának, hogy használt ruhára ennyit költsön, ha én nem...
2015. okt. 31. 14:38
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az újpesti Hádát imádom, de tényleg nagyon drága lett. Amikor elkezdtem oda járni, akkor 2000-2500 volt kilója, most 3500. Értem én, hogy ha sokan veszik, akkor emelik az árat, de azért mégiscsak használt ruháról beszélünk...

Egyébként ha már újpesti Háda: a vele szemben levő cipőboltot ajánlom mindenkinek, tele van bőrcipőkkel, nagyon sok az új és megfizethető

2015. nov. 3. 08:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Győrben is nagyon drágák a turkálók.A kínai üzletekben ugyanannyiért újat lehet venni.No meg a Cosmosban is!
2015. nov. 24. 19:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát sajnos eléggé elszálltak maguktól.

:(

Amig a gyerekem kicsi volt addig sem volt olcsó, de gyerekruhából elég sokat tudtam neki venni. Pláne nyáriból. és birták a strapát. meg nem sajnáltam őket, de talán még a folt is jobban kijött belőlük. Nemtudom az anyag miatt vagy passz, de nekem ez volt a tapasztalatom. :)

De már felnőtt ruhában nem éri meg, max ha akció van.

Meg úgy gondolom, hogy turiba úgy éri meg igazán járni ha lehetőleg rendszeresen jársz. Úgy több esély van hogy tényleg jókat fogsz ki jó áron.

De az tényleg igaz, hogy elszálltak. tisztelet a kivételnek, mert az mindig van. De a Háda az horror!

2016. jan. 1. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!