Baj ha nem öltöztetek túl?

Figyelt kérdés

Mennek ovodàba a gyerekek a fiunak még lesz tavajrol ruhàja csak egy ket darab kell. Viszont a lánynak nem nagyon van szép márkás ruhája.

Sose voltam márka bolond és pénz sincs ugy hogy tetőtől talpig Hello Kittibe öltoztessem. Az àgynemülye sem lesz új hanem itthonról viszek neki. Most nem àllunk ugy anyagilag. Szerintetek ez ciki rànkfognak beszélni?

2015. júl. 26. 18:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam kötekedni, de a J-t nem nagyon lehet összekeverni a ly-vel, telefonról sem,mivel az kétbetű, a pontos j meg egy...

De ezen túlmenően én vennék egy-két szép, hercegnős vagy milyen darabot is, és akkor ez egy köztes megoldás.

Nekem fiam van, 2,5 éves, de talán összesen 5 db ruhadarabja van,amit újonnan vettem neki, minden más vateráról vagy turiból van, és van pár Thomas-Pókember stb darab a többi általános fiús ( robot,vonat,szörny) mintás, és használt.

Az újszülött kori ágyneműje is használt, egy gyerek használta előtte másfél évig. Na bumm. Nem reklamált a fiam még sosem, pedig a takarója a mai napig az, bár már nem ér végig rajta.

2015. júl. 27. 06:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem baj ,de én turibol ,venék neki néhány szép nadrágot,és polot ,ott is lehet találni néha hello kiti vagy éppen hercegnöst,kislánynak amugy is sok szép ruhát lehet kapni a turikban ,nálunk pl nem is kellet ágynemüt venni mert az ovi adta ,ha kelet volna akkor sem vetem volna mert az ép van itthon ,még huzat is .
2015. júl. 27. 06:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm akkor nem gondolom tul a dolgot.
2015. júl. 27. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!