Baj ha nem öltöztetek túl?
Mennek ovodàba a gyerekek a fiunak még lesz tavajrol ruhàja csak egy ket darab kell. Viszont a lánynak nem nagyon van szép márkás ruhája.
Sose voltam márka bolond és pénz sincs ugy hogy tetőtől talpig Hello Kittibe öltoztessem. Az àgynemülye sem lesz új hanem itthonról viszek neki. Most nem àllunk ugy anyagilag. Szerintetek ez ciki rànkfognak beszélni?
Az én kisfiam is óvodás, sőt egy kisebb faluban élünk és itt az utcának is nagyon sok gyerek van és hidd el, hogy gyerek részéről még sohasem láttam-tapasztaltam azt, hogy egy gyerekkel azért nem játszanának, vagy ne kedvelnék, mert esetleg nincsenek márkás, csicsás ruháik. A gyerekeknek ez nem számít. Ez csak némely sznob szülőknek, ők meg gondoljanak azt, amit akarnak.:)
A lényeg, hogy normális, kényelmes, tiszta ruhában járjon a gyerek.
Ha a fiútól örököl ruhákat azért 1-2 lányos pólót vagy pár száz forintos kiegészítőt azért próbálj meg venni. Nem kerül sokba egy szép hajpánt vagy egy rózsaszín öv. Turiban is lehet fillérekért venni 1-1 jó darabot.
Ágynemű szerintem mindegy milyen,csak tiszta és rendes legyen, úgyis sötétben használják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!