Minek öltöztetek bolondballagáson?
gyűjtöm az ötleteket mert most leszek 8.-os
14/L
Nekünk mindig a fölöttünk állók mondják meg mi legyen az egész évfolyamban.
Volt már, hogy tógában kellett lenni, volt hogy nagyiknak kellett beöltözni de volt amikor pizsiben kellett jönni. :)
Nekem egy éve volt. Mi öregasszonyoknak öltöztünk, meg napcsemcsit húztunk fel, az arcunka meg a kezeinkre pedig szemceruzával felírtuk a dátumot, hogy mettől meddig jártunk a suliba. ÍGy vonultunk végig az egész sulin osztályfőnökkel együtt, meg páran elmentünk az óvodába is :D
15/l
köszi!:))
énekelni nálunk hagyomány meg amúgy is a mi osztályunk elégé énekes osztály,bár hangunk nincs hozzá de ez kit zavar:DDDD
de itt a falun is végig szoktak menni(boltok,hivatal,kocsma:P)
szóval még nem tudom minek öltözzek be:)
"baba" voltam.
kis virágos szoknya és felső, két copf, masni, előke, cumisüveg, különböző zoknik, zörgős fülbevaló, és vittem magammal mindig egy macit.
Osztálytársaim közül valaki pl. hippinek öltözött, dokinak és volt hozzá két csaj, ők voltak a betegek. :)
Én is most leszek 8.-os én valami hülyeségnek fogok öltözni pl:pipi vagy valami ilyesmi
rajkaicsibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!