Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Minek öltöztetek bolondballagá...

Minek öltöztetek bolondballagáson?

Figyelt kérdés

gyűjtöm az ötleteket mert most leszek 8.-os

14/L

2011. aug. 7. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mindig a fölöttünk állók mondják meg mi legyen az egész évfolyamban.

Volt már, hogy tógában kellett lenni, volt hogy nagyiknak kellett beöltözni de volt amikor pizsiben kellett jönni. :)

2011. aug. 7. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
hát vettem fel melltartót egy kis toppot miniszoknyát:) meg még pár haverom ugyanígy xD tavaly volt:D 16/f
2011. aug. 7. 23:19
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi!:)
2011. aug. 8. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem egy éve volt. Mi öregasszonyoknak öltöztünk, meg napcsemcsit húztunk fel, az arcunka meg a kezeinkre pedig szemceruzával felírtuk a dátumot, hogy mettől meddig jártunk a suliba. ÍGy vonultunk végig az egész sulin osztályfőnökkel együtt, meg páran elmentünk az óvodába is :D

15/l

2011. aug. 10. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
ja és mindenféle dalokat énekeltünk/üvöltöttünk... XD
2011. aug. 10. 16:00
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi!:))

énekelni nálunk hagyomány meg amúgy is a mi osztályunk elégé énekes osztály,bár hangunk nincs hozzá de ez kit zavar:DDDD

de itt a falun is végig szoktak menni(boltok,hivatal,kocsma:P)

szóval még nem tudom minek öltözzek be:)

2011. aug. 10. 16:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez általában mindig egységes szóval nem csak te hanem az osztály öltözik egy kategóriába . Mi sérült focisták voltunk mi lányok meg pompon lányok és érdekesen voltunk kifestve olyan igazi jó csúnyán :P mint a dedóban . Előttünk lévők kalózok azelőtt hupikék törpikék . Az előtt ami nagyon jó volt mikor malacot akartak ölni :P és egy valaki beöltözött malacnak a többi meg ilyen jó falusi paraszt embernek :) és utaztak furikban meg úgy csináltak mintha innának szóval jó volt ! Utánunk meg hippik voltak :) !
2011. aug. 10. 21:14
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi!lehet,hogy mi is csoportosan öltözünk,nem tudom de akik most ballagtak ott mindenki másnak volt öltözve:)
2011. aug. 11. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

"baba" voltam.

kis virágos szoknya és felső, két copf, masni, előke, cumisüveg, különböző zoknik, zörgős fülbevaló, és vittem magammal mindig egy macit.

Osztálytársaim közül valaki pl. hippinek öltözött, dokinak és volt hozzá két csaj, ők voltak a betegek. :)

2011. aug. 11. 12:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is most leszek 8.-os én valami hülyeségnek fogok öltözni pl:pipi vagy valami ilyesmi

rajkaicsibe

2011. aug. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!