Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi legyek bolondballagáson?...

Mi legyek bolondballagáson? (8. os)

Figyelt kérdés

szóval nekünk is lesz, és hát nem tudom hogy mi legyek xD

szőkésbarna a vállig érőnél legalább bő 10 centivel hosszabb szőkésbarna hajam van, kék szemem, és normál testalkatú.

arra gondoltam hogy barbie baba lehetnék..arra milyen szerelést ajánlotok? vagy van vmi tippetek hogy mi lehetnék?

de az ilyen óvszer, tampon ilyenektől kíméljetek meg xD

előre is köszi:))

14/l

2011. máj. 6. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Öltözz be kalóznak vagy vécés néninek, a lényeg hogy vállalhatatlanul gáz legyen az ötlet hiszen ezért bolondballagás a bolondballagás! Barbienak beöltözni eléggé szint alatt van...
2011. máj. 6. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:

A barbie tök jó ötlet, sok rózsaszín ruha, meg smink.

itt egy ilyen "tutorial" szerűség:

http://www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw

2011. máj. 6. 19:47
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi=D mér van szint alatt?
2011. máj. 6. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
mert van akinek tök természetes hétköznapi állapot ha van egy tonna smink és rózsaszín cuccok
2011. máj. 6. 20:03
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nekem nem:D de nem akarok több tonna sminket, csak vmi barbie rúzsos szájat, kis rózsaszín pirosító, és a szememet lilás rózsaszínre, de nem vinném túlzásba:) ésköszi:)
2011. máj. 7. 08:01
 6/6 anonim válasza:
Szerintem legyél prostituált, nálunk most az volt a menő, a srácok elkapták az így beöltözött lányokat a budiban egy gyors menetre:) csak egy tipp volt pussz 18/L
2011. máj. 8. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!