Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaruhák, gyermekruhák » Ti hol vettetek mostanában...

Ti hol vettetek mostanában ruhákat a gyerekeknek?

Figyelt kérdés
Jó áron volt? Használt vagy új?
2015. máj. 13. 15:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Főleg használt ruhákat veszek, mindig betérek a szokott turikba és ha valami megtetszik megveszem, akár a következő szezonra is, a következő méretet. A bizományira az utóbbi időben szoktam rá, ha valamit turiban nem találok, bizományiban keresek, ahol általában van. Jófogáson is vásárolok anyukáktól szintén, ha valamit konkrétan keresek. Olyan ruhákat veszek, amiken alig látszik, hogy használt. Olykor szoktam külföldről rendelni pl. pizsamákat, alsóneműt, amit nem vennék már használtan. Cipőt csak újonnan veszek. Piacon is vásárolok, de nagyon ritkán, mert drága és stílusban sem jönnek be a holmik. Jobban szeretem az egyedi dolgokat, használtan pedig gyakran találni ilyeneket.
2015. máj. 13. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

10 hós kislányomnak döntően Háda, bababizományi, baba-mama börze, fb-os csoportok, néhány új darab a h&m-ből, lidl-ből, tesco-ból

3 éves kisfiamnak nagyrészt új az előbbi helyekről, kik-ből, itthonra játszós nadrágot szoktam neki venni bababizományiból.

2015. máj. 13. 21:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Tescoban, volt 20%-os kupon nemrég és akkor vettem szépséges ruhákat. 4 éves kislány és egy júniusban születendő kislány részére.

Amit még nagyon szeretek, az a H&M. Leárazáskor 700 Ft-ért szuper nyári ruhát, kardigánt, pólót vettem. Használtan is többe kerül. Szoktam amúgy vaterázni is, bár egyre ritkábban mert tényleg most már árban nem éri meg, főleg ha postaköltség is terheli. Maximum ha tényleg le tudod ütni pár száz Ft-ért.

2015. máj. 14. 09:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Èn tesco,lidl,hm,kik,pepco ,asti kids outlet vásár egy időben háda is volt de mikor azt látam hogy kereskedö bejön ès letarolja az összes jó gyerek ruhákat kg hádában akkor felhagytam de darab áras üzletekbe is ezt csinálják .
2015. máj. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!