Én nem vagyok benne biztos... Sajnos tényleg létezhet, hogy valakinek ez a fontos...
2015. ápr. 20. 09:14
12/26 anonim válasza:
Szerintem 100 oka lehet hogy valaki ezt kérdi, nem kell egyből ítélkezni.
Pl volt egyszer, mikor gyerek voltam, hogy meglátogatott minket Anyukám nagynénje Angliából. Adott 100 fontot (ami rengeteg pénz volt akkor!) hogy vegyenek nekem valamit. Nyilván nem egy darabra ment az egész, de akkor kaptam (szerintem először és utoljára :D ) igazán drága cuccokat.
2015. ápr. 20. 09:24
13/26 anonim válasza:
Én sem értem, miért ez a fő szempont, én jó minőségű, kényelmes és szép ruhákat akarok a lányomnak mindig...ha nagyon sok pénzem lenne vennék innen néhányat: [link] :-)
2015. ápr. 20. 14:53
14/26 anonim válasza:
Mit értesz drága alatt?Van akinek az 5000ft-os kabát is drága másnak meg a 100000-es sem.Azért akarod venni,mert jó minőséget akarsz vagy mert olyan körökben mozogsz ahol ez számít?
2015. ápr. 20. 23:13
15/26 anonim válasza:
Nem tudom, miért kell ezt firtatni, hogy miért kérdezi. Ötleteket kért, nem kioktatást. Az ár az ő dolga, hogy mit kezd a válaszokkal.
2015. ápr. 21. 10:36
16/26 anonim válasza:
Igen a Burberryben jó ruhák vannak, és nagyon szépek is. De nem kell azért mindennap Burberrybe járatnia a gyereket, egy Gap kisruha is megfelelő azért.
Tényleg nagyon relatív kinek mi a drága de szerintem a kérdező nem a luxuskategoriás ruhákra kiváncsi. Marie Chantal is egy nagyon exkluziv gyerekruha bolt, külföldön vannak üzletei.
2015. ápr. 21. 11:05
17/26 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, mire kíváncsi, mert eltűnt, nem reagál...
2015. ápr. 21. 11:18
18/26 A kérdező kommentje:
mert szeretném szép,minőségi ruhákba járatni a gyeremeket. nem muszály annyira drágának lenni de pl. a h&m-es rucik egy mosástol szét mennek nálam. ezért gondoltam kiprobálom a drágább árkategoriájukat hogy milyen a ruhák.azért több milliom nekem sincsen arra hogy olyan ruhákat vegyek.
2015. ápr. 21. 17:05
19/26 anonim válasza:
Szerinted a drága egyenlő a jó minőséggel? Megsúgom, nem...
2015. ápr. 21. 17:07
20/26 anonim válasza:
Gap babyt,Benettont ajánlom akkor ami még elfogadható áron kínál ruhát és jó minőségű
saját magamnak is innen veszek ruhát és van amit évekig hordok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!