Autósülést szeretnék a lányomnak ami biztonságos, és nem túl drága. Segtenétek?
Nekünk ilyen van, ott vettük a Bippában. A tulaj a 9-25-öst ajánlotta, ugyanis a legtöbb 9-36 nem dönthető, ahogy az a három sem, amit kinéztél.
Ha nem mentek hosszú útra, és soha nem alszik a lányod a kocsiban, akkor vedd meg csak a nem dönthetőt.
Èn ezen dilemmázok.Elözö voltam....
szia!
Én is itt vettem az ülést, amit belinkeltél, de a képet most nem találtam ott. Kerestem egy másik linket, a mienk ugyan ilyen. Másfél hónapja vettük, teljesen meg vagyok vele elégedve, könnyű bekötni, nem lötyög, kényelmes a lányomnak, menet közben dönthető, mosható huzata van, 7fokozatban dönthető.
18000ért vettem. Ennyi volt rá a keret sajnos csak. Én azt vallom, hogy nem biztos hogy biztonságosabb a méregdrága gyerekülés. Amúgy ezt a Top rider márkájút a Piere cardin alapján készítik, ugyan azon a gyártósoron.
A linkeden az első tetszik a legjobban. Fontos hogy a fejtámla része magas legyen, akár melyik mellett is döntesz. :-)
Nem tudom hány kiló a picid még, de nem szeretnél inkább olyat venni ami még dönthető? Az én lányom 10 hónapos, és csak döntve utazik, mert mindig alszik a kocsiban. Persze tudom hogy minden gyerek más és más.
07.53 vagyok.De hogynem vannak dönthetö ülések 9-36 kg.....
Nézd meg a linket.Èn pont ilyet szeretnék a lányomnak venni.Az jó lesz majd a fiunknak is.Most a lányom ülését kapja meg öcsi,ami olyan mint a tiétek....(utolsóelötti linkje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!