Autósülést szeretnék a lányomnak ami biztonságos, és nem túl drága. Segtenétek?
Figyelt kérdés
9-36 kg.-ig,ezt az oldalt néztem,és itt is az 1,4,és 7.ülést.véleményeket szeretnék!!pro-,és kontra.köszi2010. okt. 25. 23:12
11/16 anonim válasza:
bocs, igazad van, tényleg van dönthető ülés, de én nem találkoztam eddig ilyennel :-)
Amúgy nem tudom elképzelni hogy milyen autóba fér be egy ilyen ülés, azon a képen ahol szinte teljesen le van döntve..
12/16 anonim válasza:
Ismét én.Pl. a miénkbe be fog férni.VW Sharan.Családi autó.A 6. és 7. ülés ki van véve,mert nincsen rá szügség,így jó nagy hely van benne... :)
13/16 anonim válasza:
Szia!
Én azt javaslom, hogy nézzétek meg személyesen az üléseket!
Próbáld bele a gyereket, és az ülést az autóba.
Bocs, hogy érdemben nem tudtam segíteni, de ez is csak egy jótanács.
Nekünk 9-36 kgs ülésünk van, Concord trimax. Dönthető.
14/16 A kérdező kommentje:
kedves utsó!tudnál linkelni ilyen concord trimax 9-36kg ülést??kb mennyi az ára??amúgy járunk hosszú utakra is,és akkor valóban dönthető kéne,mert a kölök mindig horpaszt a kocsiban.de a keret kimerül kb 20ezernél.ötletek??
2010. okt. 26. 18:38
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!