Szerintetek 200 ft sok egy bodyért? Nem bírom eladni
Én fiú ruhákat árulok 56-92-es máretig,és kislányt 56-68-as méretig,100,200 és max 500 forintért,de ebben már márkás kabátok vannak. A bodykat 100 forintért adom,és senkinek nem kell,pedig márkás az összes,és nem ócskák :)
Szóval nem vagy egyedül :) Én is már ilyeneken gondolkoztam,hogy lehet drágán adom. Én 3-4 havonta a legtöbbet le szoktam vinni családsegítőbe,mert már unom tárolgatni,és nincs szívem kidobálni őket,mert tudom,hogy másnak nagyobb szüksége van rá.
nem lehet hogy lány cuccok?
manaoság fiúk születnek(bölcsiben 10 fiú van 2 lány...
és én máér ki sem nyitom a ruhás hirdetéseket tele van cuki rózsaszín vattacukorral az egész
Saját tapasztalatból kiinedulva sok sajnos.
Én FB csoportokban már 150 ft-ért kínálom darabjait fél éve, nem rossz állapotúak, mégsem kell senkinek, pedig ruhákat, nadrágokat is kínálok ugyanennyiért.
Túlkínálat van a ruhákból, vagy a nagyon márkásakat, nagyon újszerűeket keresik, vagy csak fillérekért lehetne eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!