Szerintetek 200 ft sok egy bodyért? Nem bírom eladni

Figyelt kérdés
rengeteg rövid/hosszú ujjú body, rugink van, sztem nem adom drágán és még szèpek is. ti mennyiért vesztek?
2015. márc. 14. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én fiú ruhákat árulok 56-92-es máretig,és kislányt 56-68-as méretig,100,200 és max 500 forintért,de ebben már márkás kabátok vannak. A bodykat 100 forintért adom,és senkinek nem kell,pedig márkás az összes,és nem ócskák :)

Szóval nem vagy egyedül :) Én is már ilyeneken gondolkoztam,hogy lehet drágán adom. Én 3-4 havonta a legtöbbet le szoktam vinni családsegítőbe,mert már unom tárolgatni,és nincs szívem kidobálni őket,mert tudom,hogy másnak nagyobb szüksége van rá.

2015. márc. 14. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
97%
Első olvasásra nem volt sok az a 200. De ha van posta mellé akkor nem éri meg. Tegnap vettem 8 db új pamut bodyt bababoltba 3000 ft-ért. Ha így veszes már ott vagy, hogy ugyan annyi pk.-el és használt. Szerintem is keress fb csopotot ahol helyiek hirdetnek. Így tuti el fogod tudni adni!!
2015. márc. 14. 21:06
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

nem lehet hogy lány cuccok?

manaoság fiúk születnek(bölcsiben 10 fiú van 2 lány...

és én máér ki sem nyitom a ruhás hirdetéseket tele van cuki rózsaszín vattacukorral az egész

2015. márc. 14. 22:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatból kiinedulva sok sajnos.

Én FB csoportokban már 150 ft-ért kínálom darabjait fél éve, nem rossz állapotúak, mégsem kell senkinek, pedig ruhákat, nadrágokat is kínálok ugyanennyiért.

Túlkínálat van a ruhákból, vagy a nagyon márkásakat, nagyon újszerűeket keresik, vagy csak fillérekért lehetne eladni.

2015. márc. 14. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem sok ,de èn nem postázok csak szemèlyes átvètel lehet mert sokba kerül a posta ,vagy szemèlyesen viszem el ha nem lakik mesze .
2015. márc. 16. 11:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Én inkább összeállítok ruhacsomagot, és úgy adom el, persze potom pénzekért azt is, de sok család van, akinek még az a kevés összeg is sok.
2015. márc. 16. 14:44
 17/17 anonim válasza:
Sztem nem sok egyáltalán!
2015. márc. 30. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!